Головна » 2019 » Жовтень » 29 » НАВЧАТИСЬ – ЦЕ ВЖЕ ЗВИЧКА
09:33
НАВЧАТИСЬ – ЦЕ ВЖЕ ЗВИЧКА

26 жовтня делегація філологів Кам’янського відвідали ІІ  Неконференцію «Академії ігрових технологій» у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Професійно, креативно та сучасно науковці презентували педагогам нові технології навчання    мови і літератури.

Майстер - класи від науковців університету здивували присутніх інноваційними підходами у викладанні уроків словесності. Панельна дискусія від доктора філологічних наук, професора кафедри української літератури і компоративістики Інституту філології Київського університету імені Бориса Грінченка Олени Єременко викликала багато схвальних відгуків. Професор  ознайомила філологів України з Концепцією комплексності формування навичок третього тисячоліття (креативність, комунікативність, критичне мислення) засобами художньої літератури.Мотивувала учасників заходу до творчості і сміливого проектування Аліна Акуленко, кандидат філологічних наук, журналіст, письменниця, координатор і ведуча спецпроекту «Радіодиктант національної єдності».

Неперевершеним був виступ Юрія Ковбасенка, заслуженого працівника освіти України, кандидата філологічних наук, професора, завідувача кафедри світової літератури, який розповів про те, як конкретно застосовувати елементи « едьютейтменту» у викладанні літератури та інших гуманітарних предметів.

                    

Переглядів: 245 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar