Головна » 2019 » Червень » 10 » НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРЕДМЕТУ «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»
10:28
НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ ПРЕДМЕТУ «ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ»

05  червня  2019  року  на  базі  СЗШ №18  (директор Лейва С.А.) проходив  семінар-практикум для вчителів предмету «Захист Вітчизни» закладів  освіти  міста з  теми: «Поєднання традиційних та інноваційних технологій при проведенні навчально-польових занять з предмету «Захист Вітчизни».

Про основні напрями реалізації навчальної програми з предмету «Захист Вітчизни» в освітньому процесі та військово-патріотичному вихованні у контексті положень «Нової Української школи»  ознайомила Фіалко В.В., методист методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань міської ради.

Директор школи Лейва С.А. розповіла про організацію військово-патріотичного виховання у школі, про основні напрямки роботи з військово-патріотичного виховання майбутніх захисників Вітчизни та про нові перспективи роботи школи на майбутнє.

Практична  частина  семінару  проходила  на базі   урочища  «Самишина  балка», де учасникам семінару,  під керівництвом Лотоцького А.О.,  заступника директора з військово-патріотичного виховання СЗШ №18, було апробовано проведення навчально-польових занять у  формі  тактичної  гри  з  використанням  обладнання  «Лазертаг».

Керівник  міського методичного об’єднання вчителів предмету «Захист Вітчизни»  Лоза С.М. провів майстер-класи:  «Алгоритм вирішення вогневих завдань під час проведення навчально-польових занять» та «Евакуація поранених з поля бою».

Вчителі предмету «Захист Вітчизни» Бивалін В.М. і Біцай Б.Д. показали фрагменти занять «Орієнтування  на місцевості та рух за азимутом» та    «Організація харчування в польових умовах».

Учасниками  практичного  заняття  були  самі  вчителі  базових  закладів  міста з викладання предмету «Захист вітчизни»,  які  на  собі  відчули  всі  переваги  даної  форми  навчання,  отримали  позитивні  емоції,  навички  і  уміння,  які  планують  впроваджувати    у  навчальний  процес. 

          

Переглядів: 276 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar