Головна » 2021 » Березень » 29 » НАВЧАЛЬНІ СЕМІНАРИ-ПРАКТИКУМИ ШКОЛИ КУЛІНАРНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ДЛЯ КУХАРІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ
09:54
НАВЧАЛЬНІ СЕМІНАРИ-ПРАКТИКУМИ ШКОЛИ КУЛІНАРНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ДЛЯ КУХАРІВ ДОШКІЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ

23- 25 березня 2021 року на базі закладів дошкільної освіти №33,35,СНВК №5 пройшли змістовні навчальні семінари-практикуми школи кулінарної майстерності для кухарів дошкільних закладів. З метою впровадження в практичну роботу принципів здорового харчування опрацьовано проєкт постанови КМУ «Про затвердження НОРМ та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Цими  документами визначено  фундаментально нові підходи до  самих принципів організації харчування. Запровадження меню з урахуванням здоров’язбережувальних тенденцій - значним обмеженням в стравах солі, цукру, жирів, змінює звичні  смакові якості страв. Наше завдання –організувати роботу таким чином, щоб цей період змін не став стресом для дітей.

На семінарі значна увага приділена організації харчування дітей з особливими дієтичними потребами. 

Формування навиків здорового харчування як важливої складової здорового способу життя - є важливим компонентом освітнього процесу в закладах дошкільної освіти.

Переглядів: 203 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar