Головна » 2019 » Вересень » 16 » НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗДО
15:24
НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗДО

12.09.2019 в департаменті з гуманітарних питань міської ради відбулась нарада  керівників закладів дошкільної освіти, інклюзивно-ресурсних центрів. В ході наради директор департаменту з гуманітарних питань Онищенко Тетяна Яківна обговорила з керівниками важливі питання , що стосуються фінансової автономії закладів, якості медичних та освітніх послуг, безпеки життєдіяльності учасників освітно-виховного процесу, дотримання  ЗУ «Про мову» в усіх закладах освіти .

Заступник начальника відділу освіти Попова Ю.П. провела детальний аналіз організації літнього оздоровлення в закладах дошкільної освіти, повідомила про хід комплектування дітьми закладів дошкільної освіти та мережу закладів дошкільної освіти у 2019-2020 н.р.

Про стан готовності закладів дошкільної  освіти до роботи в осінньо-зимовий період розповіла провідний спеціаліст департаменту з гуманітарних питань Улибіна Л.М. Методист з дошкільного виховання Білоус С.В. акцентувала увагу керівників закладів на дотриманні ЗУ «Про освіту»  у забезпеченні внутрішньої системи якості дошкільної освіти кожного закладу.

Начальником відділу правового забезпечення та кадрової роботи департаменту з гуманітарних питань Маркіною Т.М. було надано інформацію про порядок врегулювання конфлікту інтересів згідно ст.28 ЗУ «Про запобігання корупції», вчинення дій щодо предмету конфлікту інтересів, відповідальність за неповідомлення департаменту з гуманітарних питань інформації про виникнення конфлікту інтересів.

Наприкінці наради керівники закладів дошкільної освіти отримали індивідуальні консультації з спеціалістами департаменту з гуманітарних питань щодо організації роботи в новому навчальному році.

                   

Переглядів: 315 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar