Головна » 2019 » Січень » 30 » НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
20:01
НАРАДА КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

30.01.2019 р. на базі комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад № 46 «Дивосвіт» відбулася нарада керівників закладів дошкільної освіти міста на якій було проаналізовано роботу закладів дошкільної освіти за 2018 рік, окреслено шляхи підвищення якості дошкільної освіти, надано рекомендації та доручення щодо організації роботи в закладах дошкільної освіти міста.

На початку засідання директор департаменту з гуманітарних питань міської ради Онищенко Тетяна Яківна   охарактеризувала стан дошкільної освіти в місті  та ознайомила керівників закладів дошкільної освіти з перспективами  розвитку. Заступник начальника відділу освіти департаменту з гуманітарних питань Попова Ю.П. надала інформацію щодо статистичного аналізу діяльності закладів дошкільної освіти, акцентувала увагу на нормативно-правовій  базі  регулювання дошкільної освіти, окреслила  напрямки роботи у 2019 році. Методистами методичного кабінету департаменту з гуманітарних питань міської ради Білоус С.В., Коваленко Т.О. було надано інформацію щодо організації роботи сайтів закладів дошкільної освіти та ходу атестації педагогічних працівників. Виступ директорів інклюзивно-ресурсних центрів міста щодо організації роботи з дітьми, які потребують корекції розвитку надав повну інформацію про надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг,  порядок проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дітей дошкільного віку. Спеціаліст департаменту з гуманітарних питань Лисиця В.О. надала інформацію щодо стану захворюваності дітей дошкільного місту на кір та засоби профілактики і попередження інфекційних захворювань.

Практичною частиною засідання було ознайомлення керівників закладів освіти з досвідом роботи закладу №46 «Дивосвіт», а саме з впровадженням в роботу з дітьми технологій соціальної взаємодії за програмою «Вчимося жити разом», впровадженням технологій «Стіни та підлога, що говорять»,  організацією розвивального простору для дошкільників.     

Матеріали наради:

Підсумки 2018 року

Атестація 2019

Організація спільної роботи ІРЦ та ЗДО

Презентация ЗДО№ 46

Переглядів: 380 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar