Головна » 2019 » Березень » 18 » МІСЬКИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ДЮСШ
10:12
МІСЬКИЙ СЕМІНАР-ПРАКТИКУМ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ДЮСШ

05.03.2019 на базі  ДЮСШ №4 відбувся міський – семінар практикум для директорів, заступників директорів, методистів та медичних працівників ДЮСШ за темою: «Забезпечення медико-педагогічного контролю в ДЮСШ».  

Фіалко В.В., методист МК ДзГП, відкрила роботу семінару, ознайомила його учасників з метою, завданнями та планом роботи. Метою  семінару-практикуму було комплексне дослідження нормативно-правових засад медико-педагогічного  забезпечення діяльності галузі фізичної культури і спорту та порядок здійснення медико-педагогічного  контролю усіма учасниками навчально-тренувального процесу в ДЮСШ.

Протягом семінару було розглянуті теоретичні  питання:

- сучасний підхід в організації  спортивно-масової діяльності ДЮСШ та формуванні спортивного резерву міста;

- структура організації медико-педагогічного контролю в ДЮСШ;

- основні аспекти здійснення адміністративного контролю в закладі;

- система  медичного контролю в ДЮСШ.

На практичному модулі семінару учасники відвідали навчально-тренувальне заняття з художньої гімнастики (тренер Заєць Л.І.)   та здійснили медико-педагогічний контроль в процесі проведення тренувального заняття.

За результатами теоретичної та практичної частин семінару був проведений  тренінг з учасниками семінару щодо виконання вимог з організації медико-педагогічного забезпечення навчально-тренувального процесу в ДЮСШ.

Проведений аналіз законодавчих актів та нормативів, практичні заняття учасників семінару засвідчив, що медико-педагогічне  забезпечення фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності в усіх підсистемах галузі спорту є визначальним фактором, який створює підґрунтя в досягненні належного рівня безпеки занять, проведення змагань, захисту особистих немайнових прав у частині збереження і зміцнення здоров’я тих, хто займається фізичною культурою і спортом.

Переглядів: 333 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar