Головна » 2019 » Листопад » 26 » МІСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ «ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК»
10:57
МІСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ ДИТЯЧОЇ ТВОРЧОСТІ «ВЕСЕЛИЙ ВУЛИК»

З метою популяризації надбань дошкільної освіти міста, стимулювання педагогічних колективів до творчої роботи з вихованцями та батьківською громадськістю 22  листопада 2019 року проведено фінал міського фестивалю дитячої творчості «Веселий вулик». Фестиваль організовано відділом освіти департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради за підтримки Всеукраїнської політичної партії «Бджола».

В закладах дошкільної освіти реалізується зміст освітнього процесу відповідно до вимог Базового компонента дошкільної освіти, освітніх програм розвитку, виховання і навчання дітей,  Колективи ЗДО представили свої надбання з розвитку творчого потенціалу кожної дитини та сучасні форми роботи з обдарованими дітьми,  В заходи прийняли участь понад 1000 дітей старшого дошкільного віку, педагоги, батьки.

У заключному етапі Фестивалю, який відбувся в Центрі позашкільної роботи та дитячої творчості, представлено та проведено:

майстер-класи керівниками гуртків образотворчого мистецтва ЗДО №№ 20 «Світанок», 36 «Джерельце», дошкільного підрозділу «Веселий вулик» гімназії №27;

  • оформлена виставка «Бджілка-цікавинка»;
  • про свої наробки звітували учасники проекту «Сприяння освіті» в рамках Меморандуму взаєморозуміння між Міністерством освіти і науки України та Тhe LEGO Foundation). «Тhe LEGO-бджілка» ЗДО №№12 «Сонечко», 22 «Казкова країна», 38 «Пізнайко», 45 «Краплинка».

В реалізації художнього задуму Фестивалю оригінальні виступи обдарованих дітей в різних жанрах представили ЗДО №№ 23 «Дзвіночок», 24 «Казка»,31 «Барвінок», 35 «Попелюшка», 36 «Джерельце», 37 «Веселка», 50 «Перлинка». ДНЗ №6 «Бжілка».

Представники Всеукраїнської політичної партії «Бджола» Ктитарєва Наталія, Самохвалова Анна, Пахолько Марина, та Кремень Владимир вручили ЗДО сертифікати на 5 000 грн., а здобувачі дошкільної освіти – переможці у номінаціях:

  • «Спортивна бджілка» Дришлюк Зоя (ДНЗ №23 "Дзвіночок");
  • «Lego-бджілка» Масленнікова Ярослава (ДНЗ – ЦРД №24 "Казка");
  • «Бджілка-українка» Гедзун Варвара (ДНЗ – ЦРД №31 "Барвінок");
  • «Бджілка-танцівниця» Лісняк Марія (ДНЗ – ЦРД №35"Попелюшка");
  • «Співуча бджілка» Донська Вероніка (ДНЗ – ЦРД №36 "Джерельце");
  • «ЕКО бджілка» Головачова Таїсія (ДНЗ №37 "Веселка");
  • «Бджілка художниця» Рудь Дар’я(ЗДО №50 "Перлинка")

пораділи таким доречним розвиваючим подарункам – індивідуальним конструкторам LEGO-

Колективи дітей та працівників 32«Дельфін», 44 «Лелека», НВК №25 «Волошка», дошкільного підрозділу «Веселий вулик» гімназії №27 нагороджено радіо мікрофонами, які стануть у нагаді і в щоденній роботі з дітьми, і таким необхідним атрибутом на святах.

Відділ освіти департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради висловлює подяку всім, хто долучився до організації та проведення Фестивалю. Особлива подяка міському голові – Білоусову Андрію Леонідовичу і  ВПП «Бджола», підтримка яких є і важливою матеріальною складовою, і свідчить про зусилля для організації змістовного і різнопланового дозвілля для дітей, зацікавленості у розвитку дошкільної освіти міста.

Переглядів: 274 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar