Головна » 2019 » Листопад » 8 » МЕТОДИЧНІ ЗУСТРІЧІ ІНСТРУКТОРІВ ФІЗКУЛЬТУРИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
11:22
МЕТОДИЧНІ ЗУСТРІЧІ ІНСТРУКТОРІВ ФІЗКУЛЬТУРИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

05 листопада на базі закладу дошкільної освіти   № 3 «Планета дитинства» та 08 листопада на базі дошкільного навчального закладу - центру розвитку дитини №27 «Орлятко» відбулися методичні зустрічі  інструкторів фізкультури  закладів дошкільної освіти правобережної та лівобережної  частини міста  на тему «Сучасні акценти роботи інструктора фізкультури  ЗДО.  Організація  і ведення ділової документації»

Методистом департаменту з гуманітарних питань Білоус С.В. були поставлені такі завдання:

1. Підвищити рівень знань інструкторів з фізичної культури  щодо теоретичних та практичних аспектів організації фізкультурно-оздоровчої роботи , ознайомити з нормативно-правовою базою та вимогами фізкультурно-оздоровчої роботи.

2. Стимулювати педагогів до саморозвитку та самовдосконалення з питань фізичного виховання, спонукати до пошуку нових форм і методів фізкультурно-оздоровчої роботи з дітьми.

Учасниками методичного заходу звернуто увагу на  необхідність інтегрування і втілення в практику принципово нових педагогічних ідей, концепцій, технологій, у центрі яких – особистість дитини з її потребами й інтересами, життєвими цінностями, обговорено інноваційні аспекти в організації фізкультурної роботи із дошкільниками, основні складові  робочого часу інструкторів фізкультури, шляхи  впорядкування  основної документації. Під час практичної частини, що пройшла в формі методичного діалогу,  висловили  погляди  та думки стосовно  сучасних форм планування  освітнього процесу.Пожвавлення серед усіх присутніх  викликали  питання  щодо моделювання та  презентації перспективного педагогічного досвіду колегам. Адже  напрацювання досвідчених інструкторів фізкультури  - вагома допомога початківцям.

                         

Переглядів: 272 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar