Головна » 2019 » Червень » 10 » МАНДРІВКА У МІСТО МРІЙНИКІВ
07:19
МАНДРІВКА У МІСТО МРІЙНИКІВ

26 травня 2019 року двоє вихованців НВК «Гармонія», діти позбавлені батьківського піклування, вирушили у казкову мандрівку до Буковини, щоб втілити в життя свої найзаповітніші мрії, взявши участь у Всеукраїнському благодійному фестивалі «Буковинська мрія», який проходить вже 11-й рік поспіль на гірському курорті Мигово Чернівецької області. Організовує фестиваль Благодійний фонд «Я – майбутнє України», президентом якого є Марта Левченко.

10 днів відпочивали маленькі мрійники серед мальовничих карпатських краєвидів. Протягом відпочинку діти мали можливість брати участь у різноманітних розвиваючих тренінгах, флешмобах, лекторіях, конкурсах та майстер-класах. Цього року проект було направлено на екологічне виховання. Діти разом з представниками екологічної організації «Рожевий фламінго» (м.Київ) будували домівки для комах, брали участь у екологічній вікторині від переможниці 8-го сезону телевізійного шоу «Мастер-шеф» Анжели Липської, готували казкову виставу разом з відомою українською актрисою Антоніною Макарчук, брали участь в інших акціях та конкурсах. Справжньою родзинкою відпочинку була екскурсія до екологічного музею.

Та найбільше маленьким мандрівникам запам’яталося 05 червня – головний день фестивалю, коли здійснилися бажання тисячі мрійників, що приїхали до табору цього дня з усієї України.

Концерт за участю відомих українських співаків Лавіки. Мартіна Мартана, гурту «Танок на Майдані Конго», клоуни, солодка вата, майстер-класи, а ще втілення листів-мрій, в яких діти завчасно описали свої найпотаємніші бажання.

Повертаючись додому маленькі мрійники везли з собою на Дніпропетровщину приємні спогади, яскраві враження, а ще впевненість в тому, що чудеса існують, варто лише повірити в себе та свою мрію, досліджувати нові сфери та проявляти свої найкращі якості.

                  

Переглядів: 292 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar