Головна » 2020 » Лютий » 17 » МАЙСТЕР-КЛАС ЗІ СПОРТИВНИХ ВИДІВ ТУРИЗМУ
10:58
МАЙСТЕР-КЛАС ЗІ СПОРТИВНИХ ВИДІВ ТУРИЗМУ

Департаментом з гуманітарних питань міської ради, педагогами Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді «Горицвіт» в лютому 2020 року на базі середньої загальноосвітньої школи № 23 проведено майстер-клас зі спортивних видів туризму для вчителів закладів загальної середньої освіти, відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу.

Під час теоретичного модуля був проведений аналіз річних звітів про розвиток національно-патріотичного виховання та туристсько-краєзнавчої роботи учнівської молоді, а також надані методичні рекомендації щодо оформлення документації ЗЗСО для участі у міських змаганнях з видів спортивного туризму та щодо оформлення письмового звіту про проведений спортивний туристський похід для подачі під час міського етапу Олімпіади зі спортивного туризму.

Під час практичного модуля вчителі вчилися в’язати туристські вузли, долати етапи велосипедного та пішохідного туризму, знайомилися з видами дистанцій та зі спорядженням, що використовується у водному туризмі.

Підводячи підсумки, обговорювались питання подальшого розвитку туристсько-краєзнавчого напряму позашкільної освіти, національно-патріотичного виховання дітей та молоді, обмін досвідом роботи.

За побажанням учасників заходу, розглядається питання проведення майстер-класів на базі закладів загальної середньої освіти міста.

                     

Переглядів: 276 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar