Головна » 2020 » Липень » 2 » КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЗДО №50 «ПЕРЛИНКА» ВИБОРОВ 5 МІСЦЕ У КАТЕГОРІЇ «КОМУНАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ПІДПРИЄМСТВА ТА УСТАНОВИ»
07:37
КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЗДО №50 «ПЕРЛИНКА» ВИБОРОВ 5 МІСЦЕ У КАТЕГОРІЇ «КОМУНАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ПІДПРИЄМСТВА ТА УСТАНОВИ»

 Комунальний заклад  «Заклад дошкільної  освіти (ясла-садок) №50 «Перлинка» (дир. Олена Кирсань) виборов 5 місце у категорії «Комунальні заклади підприємства та установи»: Бюджет участі: громадські проєкти.

Сучасний проєкт №23 «Безпечний світ дитинства», розроблений ЗДО №50 «Перлинка» підтриманий 1313 голосами кам'янчан. Проєкт розраховано на забезпечення дозвіллєво-навчальної діяльності дітей дошкільного та шкільного віку. Метою проєкту є вивчення культури безпечної поведінки на дорогах, знань правил дорожнього руху. У зв’язку із збільшенням дорожньо-транспортних пригод в Україні та нашому місті зокрема, актуальним є активне залучання до вивчення правил дорожнього руху дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Оскільки в межах мікрорайону Черемушки обмежена кількість дозвіллєвих майданчиків для дітей, актуальним є встановлення дитячого майданчику з елементами розмітки дорожнього руху саме на території Це дозволить охопити значну кількість дітей з прилеглих будинків, вихованців дошкільних закладів мікрорайону, та молодших школярів ліцею № 13. Найактуальнішим засобом вивчення для дітей завжди була гра з періодичною зміною діяльності, доцільним є встановлення в межах дитячого майданчику дорожніх знаків, світлофорів та майданчику для агітбригади, машини ДАІ, що дозволить дітям вивчити ПДР та згодом успішно користуватись ними на «Великій» дорозі. 197 000 грн. підуть на закупівлю та установку обладнання.

Дякуємо всім за підтримку.

Переглядів: 225 | Додав: pula | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
avatar