Головна » 2019 » Листопад » 20 » ЮНІ ПРОГРАМІСТИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В МІСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ІНФОРМАТИКИ
11:01
ЮНІ ПРОГРАМІСТИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В МІСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ІНФОРМАТИКИ

Міський етап Всеукраїнської олімпіади з інформатики (програмування) відбувся 16 листопада 2019 року на базі НВО-ліцею НІТ (директор Сбоєва Л.І.) для учнів, які успішно виконали завдання заочного туру олімпіади програмістів. В заочному турі взяли участь учні   ЗЗСО: Технічний ліцей, НВО-ліцей НІТ, НВК-гімназія №11, Ліцей №13, НВК-академічний ліцей №15, НВК №37, Гімназія №39, СЗШ №40,44.   

Всіх присутніх, учнів 8-11 класів та членів журі, привітала Луніченко Н.В., методист МК ДзГП, побажала школярам досягти поставленої мети – виконати успішно завдання з програмування.

Матеріали і завдання на ІІ етап олімпіади з інформатики підготовлено вченими ВНЗ м. Дніпра. Доступ до змісту п’яти завдань учасники олімпіади отримали за декілька хвилин до початку олімпіади. Після отримання необхідних рекомендацій щодо оформлення та перевірки особисто робіт, школярі приступили до виконання і розв’язання задач.

По завершенню виконання робіт  члени журі (голова журі – Бондаренко О.О., заступник директора НВО-ліцею НІТ) приступили до перевірки та розгляду кандидатур для формування команди міста на  ІІІ етап.

Було визначено  учнів, які мають найкращі результати міського етапу олімпіади з програмування:

Писаревський Захар, 9 клас, Технічний ліцей

Ковальов Данил, 11 клас, НВО-ліцей НІТ

Свирш Влада, 11 клас, НВО-ліцей НІТ

Надольський Денис, 10 клас, НВК №37

Дінькаєва Катерина, 10 клас, НВО-ліцей НІТ

Петренко Ольга, 11 клас, НВО-ліцей НІТ

             

Переглядів: 290 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar