Головна » 2019 » Червень » 13 » ЯСКРАВЕ СВЯТО ВІДКРИТТЯ ТАБІРНОЇ ЗМІНИ
09:43
ЯСКРАВЕ СВЯТО ВІДКРИТТЯ ТАБІРНОЇ ЗМІНИ

Літні канікули – найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Наскільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним, багато в чому залежить від дорослих – організаторів програм відпочинку.

Життя в таборі «Сонячні зайчики» на базі НВО ліцей НІТ  насичене різноманітними подіями.

Основою гри - подорожі є екіпажі, які формуються на основі загонів. На чолі екіпажу стоїть капітан корабля, який входить до Ради Космічного центру «Сонячні зайчики». На  галактичному зборі знайомства «Привіт, дитяча галактика – «Сонячні зайчики» 28 травня капітани екіпажів  отримали маршрутні листи, де вказані всі заходи, які повинні пройти протягом зміни.     Кожного дня протягом  зміни діти відправляються у подорожі до однієї з п’яти планет (п’ять днів тижня), назви яких відповідають напрямкам виховної системи табору: «Планета Спорту і Здоров’я»; «Планета   Дивосвіт»; «Планета Веселих розваг»; «Планета Спілкування  з природою»; «Планета Цікавих справ».

29 травня відбулося яскраве свято відкриття табірної зміни. День закінчився великим яскравим квестом «Парад планет». Ми дійсно ніби опинилися в галактиці «Сонячні зайчики», де кожна планета була представлена творчо, оригінально, захоплююче.

Протягом зміни діти неодноразово подорожували  на планету «Спорту і Здоров’я». На спортивних майданчиках були організовані різні види спортивних змагань - це змагання з бігу на 100 м, стрибки в довжину, на скакалці, "веселі естафети". Рухова активність дітей організована  за розкладом: перша половина дня - водні процедури, (відвідування басейну  ліцей № 15), робота спортивних секцій, рухливі ігри, естафети, спортивні змагання між загонами; друга половина дня - спортивні години, рухливі ігри на свіжому повітрі.

4 червня відбувся конкурс малюнків на асфальті „ Сонце на небі, сонце в мені, я подарую сонце Землі”. Дитячі малюнки, наче випромінювали  сонячними промінчиками.

5 червня на дітей чекали цікаві розваги веселого «Казкового експресу».

Природа завжди милує око своєю красою і неповторністю. 6 червня діти опинилися на планеті «Спілкування  з природою», у царстві лісового царя Галактіона. Вони шукали щось казкове і неповторне в природі: гриби, коріння, квіти… А далі в хід пішла дитяча фантазія і уява. Всі загони створили свої сюжетні різноманітні композиції. А потім захищали їх піснями, власними віршами, казками і малюнками.

Чого тут тільки не було! І грибне царство, і цілюща криниця, різні композиції.

Після захисту діти із задоволенням давали відповіді на запитання екологічної вікторини, яку підготували члени штабу екологів «Зелені чоловічки».

Але особливо запам’яталися дітям конкурс LEGO - творчості «Світ розваг, пізнань та відкриттів» та аукціон талантів "Подаруй усмішку другу".

ДЗВ "Сонячні  зайчики" - це територія ДИТИНСТВА, де панують розуміння, піклування, творчість та любов. Тут оживають найзаповітніші мрії. Тут живуть світлі дитячі казки, з яких втекли всі темні сили, зло, неправда…

І зміна майже закінчилась, але літо ще попереду, і на вихованців закладу відпочинку «Сонячні зайчики» чекають ще багато веселих пригод…

Переглядів: 282 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar