Головна » 2019 » Грудень » 18 » ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА УРОКАХ ТА В ПОЗАУРОЧНИЙ ЧАС
13:19
ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НА УРОКАХ ТА В ПОЗАУРОЧНИЙ ЧАС

Важлива тема про захоплення учнів ІТ в урочний час та в повсякденному житті, формування інформаційних та цифрових компетентностей  стала предметом обговорення на міському методичному семінарі-практикумі вчителів інформатики, який відбувся на базі гімназії №8 11 грудня 2019року.  Учасникам семінару запропоновано цікаву програму та можливість вільного спілкування з заданої теми.

Методичний дайджест «Про формування життєво-важливих компетентностей учнів в умовах іформаційного суспільства».

Луніченко Н.В., методист МК при департаменті з гуманітарних питань міської ради

Концептуальна карта « Формування у здобувачів освіти інформаційно- комунікативної компетентності в умовах реалізації  Концепції нової української школи».

Занєгін В.О., директор

КЗ «Гімназія №8» КМР

Презентація системи роботи вчителів природничо-математичного циклу з формування інформаційно- комунікативних компетентностей в освітньому процесі. Проектна діяльність учнів.

Прокофьєва Т.В., керівник ШМО вчителів природничо–математичного циклу, спеціаліст вищої категорії

З досвіду роботи «Формування інформаційно- комунікативних компетентностей учнів в позаурочний час».

Паламарчук О.О., вчитель інформатики,

спеціаліст ІІ категорії

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В ході зустрічі учні 7 класу гімназії демонстрували свою проектну діяльність під керівництвом вчителя математики та інформатики Забари Т.П. Метою вчителя стало згуртування учнів при розробці проекту, знаходження пізнавального матеріалу з математики, архітектури, живопису щодо теми «Золотий переріз». Як показала практика , цілеспрямована колективна діяльність учнів дає гарні результати при вивченні важливих тем з інформатики.

Продовженням роботи в закладі була екскурсія в філію Малої комп’ютерної  академії «Шаг» (організатори Луніченко Н.В., Сопернікова Т.О., заступник директора з освітнього процесу). Перед вчителями виступили директор, викладачі академії.  Всі присутні вчителі взяли участь в майстер-класах  «Створення навчальної гри для комп’ютера або смартфона» та «Uou Tube і  віртуальна реальність». Методичний захід отримав позитивний відгук усіх присутніх та схвалення нових підходів до його проведення.

              

Переглядів: 293 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar