Головна » 2019 » Лютий » 19 » ІІ (ОБЛАСНИЙ) ЕТАП КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ 2019» В НОМІНАЦІЇ «УЧИТЕЛЬ ІНКЛЮЗИВНОГО КЛАСУ»
18:00
ІІ (ОБЛАСНИЙ) ЕТАП КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ 2019» В НОМІНАЦІЇ «УЧИТЕЛЬ ІНКЛЮЗИВНОГО КЛАСУ»

19 лютого навчально-виховний комплекс №3 (директор Нагай Л.В.) приймав почесних гостей - учасників та журі ІІ (обласного) етапу  Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2019» в номінації «Учитель інклюзивного класу».  В такій номінації фаховий конкурс проводиться вперше, тож для міста це не лише почесна місія, але й дуже відповідальна справа.  

У перший конкурсний день відбулося урочисте відкриття, на якому Олена Ісаєва, начальник відділу дошкільної, інклюзивної освіти та соціального захисту департаменту освіти і науки облдержадміністрації, представила шістьох конкурсантів з різних куточків Дніпропетровщини - Кривого Рогу, Дніпра, Покрова, Першотравенська, Синельникова,  - ознайомила з програмою роботи, а також побажала всім учасникам позитивних вражень та успіхів у випробуваннях. Присутня на заході начальник відділу освіти  Оксана Живага познайомила гостей з розвитком інклюзивної освіти міста та презентувала конкурсантам та журі на згадку про наше місто ювілейне видання книги «Кам’янське. Погляд крізь  століття».

У перший день перегонів на конкурсантів чекає тестування з фахової майстерності та методичний практикум. Завтра кожен має пройти випробування «Урок», а в останній день конкурсу педагоги мають представити ще й власні проекти. Тож упродовж трьох днів конкурсанти демонструватимуть власну майстерність, володіння методиками і ефективними способами комунікації, творчий підхід.

Ім’я переможця, який у квітні в Запоріжжі представлятиме область у ІІІ турі конкурсу «Учитель року 2019», вболівальники довідаються 21 лютого. Тож залишається тільки побажати учасникам результативної роботи, активного обміну досвідом та успіхів, особливо нашій колезі, Ользі Матвієнко, вчителю інклюзивного класу СЗШ№22, яка від нашого міста бере участь у фаховому конкурсі.

Переглядів: 315 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar