Головна » 2021 » Квітень » 2 » ФЛЕШМОБ ШПАКІВЕНЬ «ПТАШИНА ОСЕЛЯ» ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ПТАХІВ
12:06
ФЛЕШМОБ ШПАКІВЕНЬ «ПТАШИНА ОСЕЛЯ» ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ПТАХІВ

Щорічно у світі з 1906 р. 1 квітня відзначають Міжнародний день птахів і заклади дошкільної освіти провели флешмоб шпаківень «Пташина оселя».

За традицією в СДНЗ №13 «Росинка» (дир.Маргаритова Ю.М.) в очікуванні пернатих в садочку розвішували шпаківні, малеча закликала віршами пташок - наших найменших друзів, щоб вони прикрашали садок, тішили людей своїм чарівним співом, звеселяли ним наші серця, додавали бадьорості і радості.

Додалося шпаківень на подвір'ї ДНЗ № 3 " Планета дитинства" (дир. Швайгерт Н.І.)  і це добре, коли малеча долучається до важливої місії - збереження природи! Сподіваємося, що зернятка доброти сьогодення проростуть в майбутньому відповідальністю та небайдужістю до природного оточення.

В ДЗН №23 «Дзвіночок» (дир. Рутковська Т.В.) педагоги, батьки та діти також ретельно підготувались: разом з малюками виготовляли та розвішували на подвір’ї годівнички, спостерігати за поведінкою птахів, проводили з дітьми дидактичну гру «Вгадай по голосу», прослуховували аудіо записи голосів птахів, ліпили та розмальовували птахів, розгадували загадки про птахів, розглядали фотоальбоми «Пернаті друзі у нас в гостях».

В ЗДО 49 "Журавлик" (дир. Сокольцова Н.А.) пройшли тематичні заняття, на яких активно використовувалися коректурні таблиці, розроблені педагогами, а діти з батьками підготували виставку поробок.

СДНЗ21"Струмочок" (дир. Коваленко В.М.)

Першого квітня - день незвичайний!

Всесвітній День птахів!

Малята СТРУМОЧКА пташок зустрічають,

Домівки готові! Чекаєм скоріш!!!

СТРУМОЧОК з нетерпінням чекає на приліт шпаків та ластівок! До зустрічі усе готово.

 

В ДНЗ №6 «Бджілка'' (дир. Скабицька О.В.)

До всесвітнього дня птахів.

Ми шпаківню будували

Як розпускалися садки.

До нас весною завітали

Веселі наші співаки...

 

Цікаво було всім!

Дошкільнята закликали всіх охороняти і дбайливо ставитись до пташок, майструвати для них шпаківні - птахи щиро віддячать людям за допомогу, знищуючи шкідників.

Переглядів: 191 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar