Головна » 2019 » Грудень » 16 » ФІНАЛ СПОРТИВНО – МАСОВОГО ЗАХОДУ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ – ЗДОРОВ`Я НАЦІЇ»
09:44
ФІНАЛ СПОРТИВНО – МАСОВОГО ЗАХОДУ «СПОРТ ДЛЯ ВСІХ – ЗДОРОВ`Я НАЦІЇ»

З 12 листопада по 4 грудня 2019 року в закладах освіти нашого міста проходили змагання ІІ етапу «Спорт для всіх – здоров’я нації» серед  учнів 3- 4 класів, у яких за вихід у фінал змагалися команди 37 навчальних закладів. Мета заходу – пропаганда здорового способу життя, організація змістовного дозвілля, залучення дітей до активних занять фізичною культурою і спортом.

Організаторами змагань виступили комунальний заклад «Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» при підтримці департаменту з гуманітарних питань та управління молоді та спорту Кам`янської міської ради. Спортивно – масовий захід  проводився в три етапи, під час яких більше ніж 400  учасників змагалися в спритності та швидкості, брали участь в естафетах із різноманітних видів спорту. У фінал вийшли 11 команд навчальних закладів  Кам’янського: НВК № 37, НВК № 26, гімназія № 12, НВО ліцей НІТ, ліцей № 1, ліцей № 13, СЗШ № 30, гімназія № 11, СЗШ № 29, СЗШ № 10, колегіум № 16.

Фінал спортивно – масового заходу  «Спорт для всіх – здоров`я нації» серед учнів 3- 4 класів відбувся  12 грудня 2019 року на спортивній базі СК «Прометей».

Завдяки атмосфері свята і дружби  захід вийшов яскравим і насиченим. Під час конкурсів «Презентація команди», «Музична зарядка» та різноманітних цікавих спортивних  естафет  учасники  демонстрували свої спортивні таланти і вміння діяти в команді,  щосили прагнули до перемоги.

За результатами командних змагань переможцем спортивного заходу «Спорт для всіх – здоров'я нації» стала команда гімназії № 11,  друге місце здобула команда загальноосвітньої школи № 30, почесне третє місце вибороли школярі з ліцею  № 1. Всі учасники від КЗ «Спорт для всіх» були нагороджені грамотами, переможці – грамотами, медалями та цінними подарунками. Переможці в особистій першості - команда гімназії № 11, були нагороджені Кубком, медалями, грамотами та цінним подарунком.

Вітаємо всіх учасників, призерів та переможців змагань і бажаємо олімпійського здоров’я, везіння, бути спортивними та активними.

Вдалих всім майбутніх стартів та нових чемпіонських висот!

                  

Переглядів: 204 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar