Головна » 2019 » Травень » 2 » ФЕСТИВАЛЬ «ПАСКА КРАСНА НА ПРИОРІЛЛІ»
13:25
ФЕСТИВАЛЬ «ПАСКА КРАСНА НА ПРИОРІЛЛІ»

29.04.19 р. за підтримки благодійної організації Центр культури та мистецтв «Златоуст» та депутата міської ради Костянтина Сауся 30 вихованців НВК «Гармонія», діти пільгових категорій, відвідали XII Єпархіальний фестиваль «Паска Красна на Приоріллі».

Вже 8 років поспіль вихованці закладу беруть участь у фестивалі.  Кожного разу для них це справжнє свято, сповнене приємних сюрпризів та незабутніх вражень.

Єпархія завжди тепло зустрічає маленьких мешканців «Гармонії». Цього року діти мали можливість відвідати ранкову службу, стати глядачами яскравого параду писанок, переглянути виставку народно-прикладної творчості та концерт творчих колективів з усієї Дніпропетровщини, а ще поласувати смачним обідом, який готували на багатті та скуштувати солодощі.

НВК «Гармонія» вже традиційно взяв участь у виставці творчих робіт. Цього року на розгляд журі були представлені картини вишиті бісером, ростові квіти із ізолону, пасхальні мотанки. Роботи отримали високу оцінку журі та були відзначені  дипломом.

А ще на кожного учасника подорожі чекав сюрприз від «Златоуста» у вигляді пасхального пряника та смачних цукерок.

Не дивлячись на похмуру погоду, навкруги було  сонячно від посмішок дітей, та тепло від тої радості, що охоплювала дитячі серця.

Переглядів: 278 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar