Головна » 2019 » Жовтень » 15 » ФЕСТИВАЛЬ ЮНИХ ПАТРІОТІВ «КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ»
09:17
ФЕСТИВАЛЬ ЮНИХ ПАТРІОТІВ «КОЗАЦЬКИЙ ГАРТ»

11 жовтня на передодні Дня захисника України,  Дня козацтва, Дня визволення міста від фашистських загарбників  поруч зі стадіоном «Буревісник» пройшов традиційний спортивно-патріотичний   фестиваль «Козацький гарт» та відкриття першого туру міського етапу Всеукраїнської  дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Спортивно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт» проходив за ініціативи та підтримки Кам’янського міського голови Андрія Леонідовича Білоусова.

У конкурсах та  змаганнях з військово-прикладного багатоборства приймали участь учні освітніх закладів міста. В програмі  спортивно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт» були наступні етапи:

  • урочистий парад роїв закладів освіти міста.
  • спортивні змагання команд  закладів освіти міста з: згинання та розгинання рук в упорі лежачи, змагання з невідкладної тактичної медичної допомоги та самим емоційним були змагання з  перетягування канату;
  • майстер - клас із збирання та розбирання автомату Калашникова.
  • квест «Марафон перемоги – пам’ять поколінь».

По закінченню спортивних змагань усі учасники  прослухали  концертну програму. Переможцями та призерами командної першості стали:

3 і 2 місце поділили  команди СЗШ №38 та НВК №26

1 місце посіла команда  НВК гімназії №11.

Всі учасники  та глядачі спортивно-патріотичного фестивалю «Козацький гарт» отримали багато позитивний вражень та емоцій.

Переглядів: 256 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar