Головна » 2019 » Листопад » 28 » ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ «ЗЛАТОУСТ»
12:52
ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І МИСТЕЦТВ «ЗЛАТОУСТ»

Сонячним осіннім днем 26 листопада благодійна організація «Центр культури і мистецтв «Златоуст» відсвяткувала свій День народження. Багато зроблено за 9 років існування: втілено в життя безліч соціальних та культурних проєктів, сотні дітей, що позбавлені батьківського піклування відшукали в представниках «Златоуста» підтримку та допомогу, родини міста мали можливість розширити свої знання з виховання дітей, налагодження стосунків у сім’ї.

На свято завітали друзі, партнери організації: заступник директора Дніпровської обласної дитячої бібліотеки Тетяна Дороніна, актор театру і кіно Артем Лєбедєв, керівник театру-студії «Десятий квартал» Ольга Курилець, вихованці КЗ «НВО-ліцей НІТ».

Голова правління Олег Любкін радо привітав гостей, висловив щиру подяку всім, хто  протягом цих років підтримував та допомагав втілювати у життя всі починання, а ще пообіцяв і надалі радувати новими цікавими проєктами.

Гостей свята  зустріла спеціальна школа «Гармонія», яка всі 9 років була добрим другом організації. Протягом тривалого часу «Златоуст», як добрий чарівник, робить будні «Гармонії» яскравішими, а свята насиченішими.

Жоден захід в школі не відбувається без його участі: прикрасити шкільний майданчик, організувати випускний або цікаву екскурсію, насичені приємними подіями вихідні та канікули – в усьому «Златоуст» - підтримка і допомога навчального закладу.

Вихованці «Гармонії» гостинно привітали своїх старших друзів яскравим виступом, провели екранізований екскурс в минуле, розкривши історію співпраці закладів. Були підведені підсумки конкурсу сімейної творчості «Моя родина – мій найцінніший скарб»,в якому взяли участь майже 70 вихованців закладу. Діти представили на розсуд журі малюнки та поробки, часто виготовлені разом з батьками, бабусями та хрещеними. На переможців конкурсу чекали дипломи та подарунки, а на всіх учасників свята солодощі від «Златоуста». А  малюків чекав приємний сюрприз – феєрична вистава «Білосніжка і сім гномів» від юних акторів театру-студії «Десятий квартал», учнів 3-А класу КЗ «НВО-ліцей НІТ». (Класний керівник Василинюк М.А.).

Свято закінчилось, а робота продовжується. І вже 27 листопада  на запрошення благодійної організації «Златоуст»,  вихованці закладу здійснили екскурсію на  виставку тварин «Пухнастики та африканські равлики». Мешканці «Гармонії» з хвилюванням чекають на нові зустрічі та враження, що їм подарує улюблений «Златоуст».

Переглядів: 246 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar