Головна » 2020 » Вересень » 11 » ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ, ЯКИЙ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ В УКРАЇНІ У ДРУГУ СУБОТУ ВЕРЕСНЯ, ВІДСВЯТКУВАЛИ ВИХОВАНЦІ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МІС
12:58
ДЕНЬ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ, ЯКИЙ ВІДЗНАЧАЄТЬСЯ В УКРАЇНІ У ДРУГУ СУБОТУ ВЕРЕСНЯ, ВІДСВЯТКУВАЛИ ВИХОВАНЦІ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ МІС

Свято здорового способу життя - День фізкультурника, бере свій початок з незабутніх 80-х років. На передодні його офіційного виникнення були проведені перші, історичні Олімпійські ігри на території сучасної Східної Європи. Це були перші Ігри, які проводилися в соціалістичній країні. Можливо саме цей факт сприяв встановленню на державному рівні Дня фізкультурника.

В закладах дошкільної освіти міста цей день був сповнений різноманітних спортивних  заходів, спрямованих на зміцнення фізичного здоров’я вихованців: цікаво організували ранкові зарядки, провели спортивні конкурси, змагання, естафети. Педагоги щоденно намагаються підтримувати інтерес дітей до різних видів спорту; спільно з батьками долучити дітей до здорового способу життя; сприяти фізичному розвитку дітей, їх силі, швидкості, спритності.

Так, ранок в ДНЗ-ЦРД №27 «Орлятко» розпочався із змагань «Класики», ДНЗ №26 «Золота рибка» - ранковою зустріччю «Спортивні пригоди», ДНЗ-ЦРД №36 «Джерельце» - «Ранок починаймо  зарядкою!»

Організували спортивні розваги в НВК №25 «Волошка» "Спорт- здоров'я, спорт - це сила, що дають всім дітям крила!" з елементами футболу, з використанням набору «Шість цеглинок» LEGO; ДНЗ-ЦРД №1 «Ясочка», ДНЗ №9 «Жар-птиця», ДНЗ-ЦРД №44 «Лелека»: «Ми зі спортом дружимо- зростаємо дужими, » ДНЗ №19 "Калинка дошкільний підрозділ гімназії №27 "Хто з фізкультурою друже-завжди буде дужий!», ДНЗ №40 «Вогник», ЗДО №49 «Журавлик» «Ми-веселі дошкільнята, ми із спортом дружим!»

Участь у різноманітних заходах зміцнює доброзичливі стосунки між дорослими і дітьми; сприяє розвитку у дітей змагальних якостей, почуття взаємодопомоги, підтримки.

З цікавим досвідом роботи інструкторів фізичної культури можна також ознайомитися в соціальних мережах у групах «Освітяни Кам'янського» та «Щасливе дошкілля».

Рух — це життя. Він зміцнює здоров’я.

Клітинку кожну він зігріває кров’ю.

Без руху швидко стане кволим тіло.

Тож, склавши руки, не сиди без діла!

О спорт! О спорт! Це просто клас!

Дружіть із ним завжди.

Здоров’я, юність, силу дасть

І творчої снаги!

 

Переглядів: 246 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar