Головна » 2022 » Лютий » 16 » ДЕНЬ ЄДНАННЯ
12:59
ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16 лютого вся країна святкує День єднання, день, коли ми гордо говоримо: «Я - Українець! Сьогодні ми є свідками великих перетворень, що відбуваються в нашій країні».

Відповідно до Указу Президента України16 лютого 2022 року піднято Державний Прапор України на будинках і спорудах всіх закладів освіти, виконано о 10:00 Державний Гімн України  здобувачами освіти 1-4 класів, працівниками закладів освіти, департаментом з гуманітарних питань міської ради (офлайн), проведено онлайн-флешмоби, виховні годинки для учнів 5-11 класів «День єднання».

Також в межах Дня єднання пройшла низка заходів серед освітян міста, у тому числі флешмоби «Єднаймося, браття-українці!» за участю козацьких роїв закладів освіти, івенти «Ми разом!», «Долоньки єдності»,танцювальні флешмоби «Я, ти, він, вона, Україно, ти одна!» для вихованців закладів дошкільної освіти, учнів 1-4 класів, марафон публікацій у шкільних групах в соцмережах (фейсбук та інстаграм), які спрямовані на єднання та підтримку України.

Крім того, освітяни міста приєдналися до Всеукраїнського телевізійного марафону. Серед заходів до Дня єднання в закладах освіти спільно з МОН та Інститутом національної пам’яті проведені уроки, присвячені вищезазначеній події, а 17-18 лютого будуть проведені уроки з медіаграмотності.

Шануймо себе і свою країну, і шанованими будемо іншими.

Переглядів: 219 | Додав: 1106ivanitskaya1106 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar