Головна » 2019 » Жовтень » 11 » ДЕБЮТ ЕКОЛОГО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «ПАРОСТОК»
12:53
ДЕБЮТ ЕКОЛОГО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «ПАРОСТОК»

За ініціативою департаменту з гуманітарних питань Кам¢янської міської ради  вперше в нашому місті, проводився міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької еколого-патріотичної гри «Паросток» під девізом «Збережемо природу – збережемо і Батьківщину свою».

Захід відбувся 10 жовтня на базі комунального закладу «Дитячий екологічний центр» Кам¢янської міської ради, метою якого є виховання громадянина –  патріота України  відповідального за  свою Вітчизну та природу як національне багатство, основу життя на землі.

Для участі в грі зібралися небайдужі  до природи,  готові захищати рідну землю, справжні патріоти, команди учнів 7 класів закладів освіти міста: КЗ «СЗШ № 23», КЗ «СЗШ № 28, КЗ «НВК №26» , КЗ «Гімназія №6», КЗ «Гімназія №27».

Гра складалася з трьох модулів: патріотичний, формування життєвих вмінь та навичок, екологічний. Команди показали знання історії рідного краю,  відповідаючи на питання вікторини про козацтво, під час практичного завдання отримали навички  визначення віку та висоти дерева, а в конкурсі креативного вирішення екологічних проблем склали екологічний меседж для соціальних мереж.Учасникам були надані ключові слова: довкілля, Україна, дружба, берегти. Серед яскравих звернень найкращим став меседж команди учнів КЗ «Гімназія №27»:

Довкілля України – гарний краєвид,

Дружба із природою викликає цвіт.

Бережи природу, не гальмуй!

Скоріше Україну нашу врятуй!

Учасники гри довели, що є справжніми патріотами своєї Батьківщини та рідної природи і кожна команда отримала сертифікат про участь в еколого-патріотичній грі «Паросток». Наприкінці всіх учасників заходу зібрав у коло дружби екологічний флешмоб «Зігріймо теплом свого серця все навколо».

Переглядів: 526 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar