Головна » 2019 » Червень » 21 » ЧЕРВНЕВІ ПЕДАГОГІЧНІ СТУДІЇ «БУДУЄМО НОВУ УКРАЇНСЬКУ ШКОЛУ»
14:57
ЧЕРВНЕВІ ПЕДАГОГІЧНІ СТУДІЇ «БУДУЄМО НОВУ УКРАЇНСЬКУ ШКОЛУ»

20 червня 2019 року на базі Дніпровської академії неперервної освіти відбулася педагогічна студія методистів,  які опікуються проблемами початкової освіти, за темою «Нова українська школа: стратегії, зміст, технології розвитку особистості».

Розпочала роботу студії  старший викладач кафедри дошкільної та початкової освіти ДАНО  Виноградова Ольга Миколаївна.  

У вступному слові Ольга Миколаївна  зосередила увагу на ключових орієнтирах «Нової української школи» та найголовніших інноваційних перетвореннях.   З презентацією про хід виконання заходів щодо впровадження Концепції Нової української школи  в освітні заклади  міста виступила методист методичного кабінету при департаменті з гуманітарних питань Кам’янської міської ради Коваленко Т.О., яка, зокрема, зазначила, що головна мета НУШ – це створення школи, яка даватиме учням не лише знання, а й уміння застосовувати ці знання у житті. У такій школі мають прислухатися до думки учнів, вчити їх креативно й критично мислити, доповіла про успішний старт Нової української школи в навчальних закладах міста. 

Під час майстер-класів щодо  формування в учнів компетентностей, потрібних для успішної самореалізації в суспільстві заступник директора з освітнього процесу гімназії № 39 Одинцова Г.В., вчитель початкових класів гімназії №39 Мельник Н.В. та вчитель початкових класів НВК №13 Литвин А.І. відпрацьовували з учасниками студії нові форми роботи з учнями початкових класів.

Свою педагогічну майстерність продемонструвала Байдак І.В., вчитель початкових класів  комунального закладу «Середня загальноосвітня школа №22», провівши майстер-клас  щодо нового формату спілкування з батьками та поділилася своїм досвідом роботи.

Вдячні всім учасникам студії за високу оцінку праці педагогічних колективів нашого міста, теплі слова, побажання.  

Переглядів: 298 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar