Головна » 2019 » Березень » 14 » БОЙОВІ СТРІЛЬБИ З АВТОМАТА КАЛАШНІКОВА З ЮНАКАМИ ЗЗСО
10:31
БОЙОВІ СТРІЛЬБИ З АВТОМАТА КАЛАШНІКОВА З ЮНАКАМИ ЗЗСО

З метою якісного закріплення та  удосконалення практичних навичок поводження зі зброєю, відпрацювання прийомів та правил стрільби з бойової  зброї, формування в учнів почуття патріотизму, фізичного розвитку і рухових здібностей, морально-вольових якостей, уміння якісно та влучно вести практичний вогонь зі зброї  - 11 березня 2019 року на базі смт. Черкаське, Новомосковського району Дніпропетровської області були проведенні бойові стрільби по відпрацюванню 1-ої вправи АК.

Згідно календарно-тематичного планування занять з предмету «Захист Вітчизни» з 04 лютого 2019 року з юнаками 10-х класів вчителі військової підготовки міста розпочали вивчення 5 розділу -  «Вогнева підготовка».

Теоретичні заняття були присвяченні вивченню наступних тем: «Організація та порядок проведення учбових і бойових стрільб», «Заходи безпеки при поводженні з бойовою зброєю та боєприпасами», «Дії стрільця на стрільбищі за командами керівника стрільб». Після опанування теоретичного блоку з юнаками був проведений залік.

Також,  протягом курсу навчання були організовані та проведенні практичні заняття по правилам поводження зі зброєю, організований тренувальний вишкіл по прийомам та  правилам стрільби з використанням учбових макетів автомату Калашнікова, відпрацьовані практичні учбові стрільби з використанням пневматичної зброї.

Безпосередньо напередодні проведення бойових стрільб, відповідно до наказу департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради, у період 25.02-07.03.2019р. на базі опорних закладів з вивчення предмету «Захист Вітчизни» були організовані та проведенні  практичні заняття  направленні на здобуття якісних практичних навичок  безпечного поводження зі зброєю та боєприпасами за типовими командами керівника стрільб, після чого був прийнятий додатковий залік, на підставі якого був здійснений допуск учнів до участі у бойових стрільбах.

На підставі вище вказаного до участі було залучено 28 закладів загальної середньої освіти міста  у кількості 214 учнів, які успішно склали заліки з «Вогневої підготовки».

11 березня 2019року на базі 93-ої окремої механізованої бригади ЗСУ під керівництвом кадрового складу військового підрозділу були проведенні бойові стрільби з АК з юнаками міста.

Юні захисники на практиці довели вміння безпечно працювати з бойовою зброєю, уміло діяли за командами керівництва стрільб, не допустили порушень заходів безпеки при поводженні зі зброєю та боєприпасами.

І саме головне випускники шкіл мали можливість приєднатися до славної когорти українських захисників та отримали справжнє задоволення від бойової роботи зі зброєю, що стало підсумком  та практичними закріпленням вивчення теоретичного блоку військового предмету.

Ввчителі предмету «Захист Вітчизни»  мали змогу на практиці підвищити свій фаховий рівень,  обговорити з кадровими військовими проблеми, які виникають у  солдат  на першому етапі служби, та  ретельно вирішити питання подальшого удосконалення навчально-виховного процесу.

Завдяки плідній співпраці з українським військом- наша молодь ще на один крок наблизилася до здатності  впевнено стати на захист нашої Вітчизни.

Переглядів: 393 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar