Головна » 2019 » Жовтень » 7 » БІБЛІОТЕКАРІ ПРОХОДЯТЬ КУРС З МЕДІЙНОЇ ГРАМОТНОСТІ
09:19
БІБЛІОТЕКАРІ ПРОХОДЯТЬ КУРС З МЕДІЙНОЇ ГРАМОТНОСТІ

Починаючи з 26 вересня 2019 року 15 творчо активних бібліотекарів ЗЗСО міста (технічний ліцей, НВК № 3,24, 37, ліцей № 13, 15, гімназії № 6,8, СЗШ № 9,10,23,28,32,35), у тому числі методист з бібліотечних фондів методичного кабінету при ДзГП Заіка Н.І., проходять курс з медіаграмотності для бібліотекарів шкільних і публічних бібліотек «Вивчай та розрізняй: інфомедійна грамотність», розроблений міжнародною організацією IREX у партнерстві зі студією онлайн-освіти EdEra, який впроваджується IREX за підтримки Посольства США та Посольства Великої Британії в Україні, у партнерстві з Міністерством освіти та науки України.

Курс базується на новітніх розробках онлайн-навчання: мобільне навчання, мікро-навчання та змішане навчання. Бібліотекарі вивчають курс за допомогою відео, статей, анімацій та коротких текстів. Програма змішаного навчання передбачає 5 сесій, які мають на меті заглиблення в зміст курсу та практичне засвоєння навичок критичного мислення і медіа грамотності за допомогою інноваційних методик та ресурсів.

Курс з медійної грамотності веде заступник директора Централізованої бібліотечної системи м. Кам’янського з питань реклами та маркетингу Герасюта Т.І., яка відібрана у програму на конкурсній основі та пройшла навчання за відповідним курсом.

                  

Переглядів: 264 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar