Головна » 2019 » Травень » 29 » «БАРВІНКОВА КРАЇНА» ЗУСТРІЧАЄ!!!
12:46
«БАРВІНКОВА КРАЇНА» ЗУСТРІЧАЄ!!!

Ось і пролунав останній дзвоник! Закінчився навчальний рік і для школярів розпочинається весела і цікава пора – канікули. Літо – найяскравіша, найкольоровіша і багатозвучна пора року. Це час, коли діти мають можливість відпочити від шкільних уроків, домашніх завдань, тощо.

28 травня гостинно відчинив двері для учнів КЗ СЗШ №25 (директор Бесєдіна І.Є.) заклад відпочинку з денним перебуванням «Барвінкова країна». Під час ранкової зустрічі дітей привітали вихователі та вожаті. Весела зарядка з музичним супроводом, танцювальні рухи, кричалки та римовки – все це сприяло позитивному настрою на весь день.

Звичайно, перший день – це знайомство з закладом, з правилами та традиціями. Під час табірної «Знайомки» відбулася перекличка загонів: «Яблучка» та «Полунички», «Вишеньки-черешеньки» та «Апельсинки». Так презентувала себе дітвора.Весело та гамірно було на шкільному майданчику, коли  дітей знайомили із працівниками закладу: начальником закладу, вихователями, вожатими, медичною сестрою, тощо. Для кожного працівника було підготовлено ряд завдань, які виконувались під супровід дітей. Лунали пісні, діти завзято розучували піджеінги.

Непомітно промайнув день, попереду багато цікавого. Ми, працівники закладу «Барвінкова країна» зробимо все, щоб наші діти завжди посміхалися та були щасливими.

               

Переглядів: 291 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar