Головна » 2019 » Березень » 7 » 50-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ НВК №25 «ВОЛОШКА»
13:21
50-РІЧНИЙ ЮВІЛЕЙ НВК №25 «ВОЛОШКА»

В НВК №25 «Волошка» 6 березня 2019 року відзначили 50-річний ювілей. 50 років тому, 6 березня 1969 року, відкрився дошкільний навчальний заклад №76. І розпочалася новітня історія освітньої установи.

НВК №25 «Волошка» – це комплекс прекрасного минулого і цікавого майбутнього для дошкільнят та учнів. І працюють в ньому висококваліфіковані, творчі працівники, які навчають та виховують чудових, талановитих вихованців, сіють зерна доброго, розумного, вічного, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки.

50-річний ювілей навчально-виховного комплексу – не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались. НВК №25 «Волошка» – це не тільки стіни, а насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь, це золоті сторінки історії.

Привітати навчально-виховний комплекс із важливою датою прийшли батьки, ветерани-педагоги, перша завідуюча Стандецька М.В. та поважні гості.

Директор Кульчиковська Тамара Олександрівна презентувала виставки, приурочені важливій даті. Діти показали свої здібності гурткової роботи показом театру моди «Авангард», дитячим оркестром, виступом барабанщиць. Окрасою урочистостей стали яскраві виступи маленьких перлинок - вихованців НВК №25 «Волошка». День народження «Волошки» об’єднало дітей, педагогів та батьків в одну велику сім’ю із справжнім калейдоскопом дитячих голосів, посмішок, щасливих очей, оплесків, пісень і таночків.

Свято пройшло надзвичайно урочисто, музично, радісно і в той же час зворушливо, адже в ньому переплелося минуле, сьогодення та гарні сподівання на майбутнє. Яскраві моменти, святкові костюми, подарунки, радість - все це надовго залишить в пам’яті кожного.

«Волошці» побажаємо мирного неба, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття.

                 

Переглядів: 406 | Додав: pula | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar