Головна » 2016 » Квітень » 22 » ОБЛАСНИЙ КОНКУРС «ЗЕМЛЯ – НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ»
11:51
ОБЛАСНИЙ КОНКУРС «ЗЕМЛЯ – НАШ СПІЛЬНИЙ ДІМ»

До актуальніших проблем сьогодення, що стосується кожного й від яких залежить майбутнє людства, слід віднести екологічні проблеми.       

З метою залучення дітей та молоді до активної природоохоронної діяльності та привернення уваги  громадськості до екологічних проблем. 20 квітня 2016 в м.Дніпропетровську відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти «Земля – наш спільний дім».

Наше місто на цьому конкурсі представляла екологічна агітбригада «Ekolive» комунального закладу «Дитячий екологічний центр м.Дніпродзержинська» переможець зонального відбіркового туру (директор Гаврилюк А.І.).

Виступ агітбригади був змістовним, артистичним, музичним, відповідав тематиці конкурсу «Щоб ґрунти родючими та щедрими були, будь господарем, людино, на своїй землі!». Діти  подарували глядачам незабутнє враження своїм виступом та яскравими костюмами. А родзинкою виступу стала танцювальна композиція, у виконання молодшої групи хореографічного ансамблю «Слов’яночка» НВК №3 (директор Нагай Л.В.).

Із 36 творчих колективів, які взяли участь в конкурсі наша екологічна агітбригада виборола почесне ІІІ місце.

Вітаємо з перемогою учасників екологічної агітбригади «Ekolive» та її керівників Панову Валерію Віталіївну і Велику Поліну Олександрівну!

Категорія: Конкурси | Переглядів: 531 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar