Головна » 2016 » Листопад » 10 » ОБЛАСНИЙ ЕТАП ЗМАГАНЬ З ВОЛЕЙБОЛУ «ЮНІСЕФ»
08:42
ОБЛАСНИЙ ЕТАП ЗМАГАНЬ З ВОЛЕЙБОЛУ «ЮНІСЕФ»

          08 листопада 2016 року збірна команда з волейболу КЗ «СЗШ№ 4 ім. А.С.Макаренка» м. Кам’янського взяла участь в 2-му етапі турніру з волейболу серед школярів «UNICEF Volleyball Cup», який відбувся в місті Дніпро на базі СЗШ№ 45. 

       Змагання відбулися при підтримці Міністерства освіти України, департаменту освіти і науки  ОДА. У змаганнях під егідою Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) взяли участь збірні шкіл, які здобули перемогу в першому етапі змагань Дніпропетровської області. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та департамент освіти і науки ОДА реалізують спільний проект «Посилення соціальної згуртованості та інтеграції переселенців у Східній Україні». 

  До ІІ етапу змагань увійшли  команди міст та районів Дніпропетровської області. Команда КЗ «СЗШ № 4ім. А.С.Макаренка» м. Кам’янського посіли четверте  місце серед 8 найкращих команд області. 

    Усі команди отримали подарунки від організаторів: дипломи за участь в змаганнях, набори з рюкзаків, кашкетів, чашок, магнітів, наклейок, бандан і браслетів. А головне всі учасники змагань отримали  масу позитивних емоцій  та досвід в змаганнях обласного рівня. 

 

Переглядів: 418 | Додав: pula | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar