Конкурс проводиться щороку з метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху, зміцнення позитивного іміджу органів внутрішніх справ.

У конкурсі взяли участь 22 навчальні заклади міста. На розгляд конкурсного журі надійшло 86 дитячих малюнків. Конкурсна комісія оцінювала малюнки за різними критеріями: оригінальність ідеї, яскравість і виразність роботи, повнота розкриття теми і т.п. Оцінивши всі роботи конкурсна комісія визначила переможців першого етапу:

І місце – Плохой Владислав, учень СЗШ №38;

ІІ місце – Струкова Тетяна, учениця  СЗШ №9;

ІІІ місце – Артюшенко Ілля, вихованець НВК № 24.

Переможці були нагороджені грамотами.

Також були відібрані роботи СЗШ № 22, 40, 29 та 35, які теж будуть приймати участь в обласному етапі.

Категорія: Конкурси | Переглядів: 738 | Додав: pula | Дата: 25.03.2016 | Коментарі (0)

18 березня 2016 на базі Центру позашкільної роботи та дитячої творчості відбулась урочиста церемонія нагородження учасників ІІ Відкритого міського фотоконкурсу «Об’єктивна реальність». 

Перед початком церемонії у фойє всі присутні мали змогу ознайомитись з представленими роботами переможців та учасників, які надали свої світлини для демонстрації.

Було відзначено, що конкурс стає популярніше серед цільової аудиторії творчих неординарних особистостей, адже все активніше пробуджує інтерес серед широкого кола вибагливого інтелектуального поціновувача. Для порівняння: в минулому році було надіслано 162 світлини учасниками нашого міста, на разі, конкурс охоплює 10 міст та селищ Дніпропетровщини відповідно – 124 учасники!

Конкурс «Об’єктивна реальність» проводиться за ініціативи управління освіти і науки, Центру позашкільної роботи та дитячої творчості та за підтримки фотохудожника Міжнародної Федерації фотомистецтва ФІАП при ЮНЕСКО Андрія Юрлова, митця із Словаччини (м.Жилина, Словаччина).

Метою конкурсу є концентрація уваги потенційної майбутньої еліти до  світлині як  мистецтва та  інтелектуальний розвиток нації.

Серед великої кількості гідних для перегляду робіт було визначено 46 найкращих у номінаціях «Чорно-біле фото» та «Кольорове фото».

Неординарне дитяче сприйняття оточуючого світу оцінювало професійне журі. У наступному складі: Андрій Юрлов, фотохудожник Міжнародної Федерації фотомистецтва ФІАП при ЮНЕСКО, Людмила Соловйова, фотомитець зі Словаччини, Сергій Музика,  фотохудожник, Володимир Дудка,  фотохудожник, Олег Ткачов,  фотохудожник м.Дніпродзержинськ, Тетяна Анікєєва,  директор ЦПР та ДТ.

Початок святкового нагородження ознаменувався записом відео-звернення Андрія Юрлова. Приємні миті нагородження чергувались виступами вихованців Центру позашкільної роботи та дитячої творчості – Зразкового колективу студії сучасної хореографії «Стиль життя», Зразкового колективу школи естрадної майстерності «Зоряний дощ» (Діана Вишницька, старша група), естрадної студії «Пролісок» (Дар’я Уріку) та колективу естрадного танцю «Імпульс».

Грамотами за активну участь у конкурсі «Об’єктивна реальність» були нагороджені керівники юних фотомитців, що надали найбільшу кількість світлин:

- Наталія Олександрівна Вітохіна, КЗ «Технічний ліцей м.Дніпродзержинська»;

- Володимир Григорович Скавронський, «Станція юних технніків», м.Дніпропетровськ, Фотостудія «Світопис».

Серед активних та працелюбних учасників, які надали найбільшу кількість своїх робіт грамоти отримали:

- Ольга Клименко, м.Кривий Ріг КПНЧ «Вершина», гурток «Велосипедний туризм»;

- Ангеліна Черноуська, м.Кривий Ріг, СЗШ №36, 5 – А клас;

- Уляна Ібрагімова, Томаківська СЗШ №1, 10 клас;

- Микита Бернацький, учень середньої загальноосвітньої школи №30;

- Софія Самохвалова, учениця 9-Б, СЗШ №44, м.Дніпродзержинськ;

- Анастасія Пелих, Центр позашкільної роботи та дитячої творчості.

Заохочувальні призи отримали наступні учасники:

- Діана Пустова, СЗШ №5, м.Дніпродзержинськ;

- Юлія Комісарова, м.Кривий Ріг, Криворізький обласний ліцей-інтернат для сільської молоді, БХ -11;

- Ярослава Дехтярь, гімназія №11, м.Дніпродзержинськ, 10-А класс;

- Анастасія Боровльова, Центр позашкільної роботи та дитячої творчості.

Результативність серед дітей молодшої вікової категорії:

- Леонова Діана, Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №36, 5-А клас – диплом учасника конкурсу ІІІ ступеню та цінний подарунок;

- Пузанова Марія, ЦПР та ДТ – диплом ІІ ступеню та речовий презент;

- Крупєннікова Олексія, Криворізька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №36, 5-А клас – диплом І ступеню та цінний подарунок.

У номінації «Кольорове фото»:

- Марія Шубіна, «Станція юних технніків», м.Дніпропетровськ, Фотостудія «Світопис» – грошова премія та дипломом ІІІ ступеню;

- Євгенія Балуцька, «Станція юних технніків», м.Дніпропетровськ, Фотостудія «Світопис» – грошова премія та диплом ІІ ступеню;

- Фролов Ярослав, ЦПР та ДТ, м.Дніпродзержинськ – грошова премія та диплом І ступеню.

У номінації «Чорно-біле фото»:

- Нівчик Данило, КЗ «Технічний ліцей м.Дніпродзержинська», 9-В клас – грошова премія та дипломом ІІІ ступеню;

- Анна Банковская, СЗШ №40, 10 клас грошова премія та дипломом ІІ ступеню;

- Комоза Ксенія, комунальний позашкільний навчальний заклад «Палац дитячої та юнацької творчості», гурток журналістики «Прес-центр «ТСН» – грошова премія та дипломом І ступеню.

У номінації «Найкраще кольорове фото» стала переможницею Бондар Ірина, вихованка комунального позашкільного навчального закладу «Вершина», гурток «Водний туризм» та отримала диплом І ступеню і грошову премію.

За «Найкраще чорне-біле» фото диплом І ступеню та грошову премію отримала Демченко Крістіна, КЗ «Технічний ліцей м.Дніпродзержинська», 9-В клас.

Гран-Прі фотоконкурсу ІІ Відкритого конкурсу «Об’єктивна реальність» здобула Анна Банковська,  учениця СЗШ №40, 10 клас, (керівник Башенко Богдан Валерійович).

Учасники отримали ще й особисту нагороду від фотомитця із Дніпродзержинську Олега Ткачова, а саме учасниці Анна Банковська СЗШ №40, 10 клас та Катерина Батченко, вихованка «Станції юних техніків», м.Дніпродзержинськ прийняли у дарунок Сертифікати на навчання в фото –  школі «My Day media», курс «Обробка фотографій».

Церемонія закінчилась переглядом відео-вітанням Людмили Соловйової, однією із суддів та фотомитця зі Словаччини, та метра фото-справи і організатора конкурса Андрія Юрлова. Також присутні мали можливість переглянути світлини всіх учасників та «свіжу» добірку фото-робіт із Барселони від меценату фотоконкурса.

Бажаємо всім учасникам яскравого життя та не менш вишуканих кадрів!

Категорія: Конкурси | Переглядів: 651 | Додав: pula | Дата: 24.03.2016 | Коментарі (0)

На виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року №489 «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року», відповідно до Положення про проведення щорічного обласного конкурсу «Учитель року», затвердженого наказом головного управління освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації від 15 лютого 2011 року №97/0/212-11, зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Дніпропетровській області від 04 квітня 2011 року за №26/1642, наказу департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації від 10.11.2015 №741/0/212-15 та за ініціативою управління освіти і науки міської ради у листопаді-грудні 2015 року відбувся І міський тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» серед вчителів предмета «Захист Вітчизни». За результатами відбіркового туру перемогу здобув вчитель КЗ «Середня загальноосвітня школа №20 ім.О.І.Стовби» (директор Рева Н.В.) Лоза Сергій Михайлович.    

23 грудня  пройшов  обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2016», у якому взяли участь 16 вчителів Дніпропетровської  області, а 10-12 лютого відбувся фінальний етап ІІ туру конкурсу, де змагалися 9 учасників  у наступних номінаціях: «Майстер – клас», «Урок», «Самоаналіз уроку», «Володіння  ІКТ». За загальним підсумком очного етапу вчитель нашого міста Лоза С.М. набрав максимальну кількість балів – 734, 5 і посів І місце в області. У березні-квітні Сергій Михайлович буде представляти Дніпропетровську область на  Всеукраїнському етапі конкурсу «Учитель року» в місті Луцьк.

Перемога вчителя предмета «Захист Вітчизни» Лози С.М. підтвердила системність в роботі управління освіти і науки міської ради у науковій методико-практичній роботі міського методичного об’єднання вчителів предмета «Захист Вітчизни».

Категорія: Конкурси | Переглядів: 713 | Додав: pula | Дата: 24.02.2016 | Коментарі (0)

Проведення конкурсу знавців української мови, названого іменем Петра Яцика – українського патріота і відомого мецената, який прикладом свого життя продемонстрував невичерпні можливості людського духу, стало уже традиційним. Часто Петра Яцика запитували, у чому секрет його успіху, на що він посміхаючись відповідав: «Треба жити розумно і просто, думати над своїми вчинками і наперед, і після них, а ще необхідно також частіше заглядати у свою душу, щоб знати себе, бути чесним перед собою». Як актуально звучать сьогодні ці слова!

Нині українська мова –  це мова народу, який виборює гідність, волю та своє місце в європейській родині. Конкурс знавців української мови вийшов за вузькі рамки лише творчого змагання. Сьогодні це патріотична акція утвердження українського Тарасового слова, українського духу, прагнення до свободи в цьому світі.

30 січня 2016 року на базі  Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся підсумковий (загальнонаціональний) етап ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, у якому взяли  учні та студенти - переможці обласного туру конкурсу. 

Під час урочистого відкриття свята мови юних знавців рідного слова привітав представник Ліги українських меценатів Олексій Лазько. Призерам він побажав натхнення, успіхів, перемог, прагнення постійно вдосконалювати своє мовлення, оскільки від цього залежить, наскільки успішним буде майбутнє молодої людини.

За дорученням Ліги українських меценатів фінального етапу конкурсу він нагородив обласних призерів  дипломами   та подарунками від Ліги українських меценатів.  

Серед обласних переможців конкурсу були і дві учениці нашого міста – вихованці НВО-ліцею НІТ: учениця 4 класу Маша Діденко, ІІІ місце, (вч. Ярова Л.А.) та учениця 6 класу Аліна Пастернак, І місце, (вч. Поставна Л.М.). Вітаємо з перемогою дівчаток та їх старших наставників!

З підвищеними емоціями після нагородження та невеличким хвилюванням учні зайняли свої місця в аудиторіях та приступили до виконання завдань четвертого етапу ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Результати підсумкового (загальнонаціонального) етапу ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика будуть оголошені у квітні 2016 року.

Категорія: Конкурси | Переглядів: 461 | Додав: pula | Дата: 04.02.2016 | Коментарі (0)

Відповідно до нормативних документів Міністерства освіти і науки України щорічно в Дніпродзержинську проходять відбіркові тури для участі в обласному конкурсі « Учитель року» у різних номінаціях. У 2016 році проводився даний конкурс у номінації «Історія». Методичним кабінетом управління освіти і науки проведено ряд організаційно-методичних заходів щодо якісної підготовки вчителя історії від м.Дніпродзержинська до зазначеного конкурсу, так як традиції міського методичного об’єднання вчителів суспільствознавчих дисциплін – виступати професійно і результативно. Наше місто представляла вчитель історії КЗ «СЗШ №23» Грибан Оксана Григорівна. Її враження від участі у конкурсі можна назвати «І кожен фініш – це, по суті, старт».

І все на світі треба пережити,

І кожен фініш – це, по суті, старт,

І наперед не треба ворожити,

І за минулим плакати не варт.

Ліна Костенко

Коли восени мені запропонували прийняти участь у конкурсі «Вчитель року» в номінації «Історія» я, не вагаючись, погодилась. Адже кожне випробування в житті, це вірний шлях для самовдосконалення, особливо, якщо це стосується твоєї професії. Педагоги – це люди, які свідомо все своє життя присвятили навчанню, і  не лише своїх учнів, але і самих себе.

Конкурс відбувався в декілька відбіркових етапів, які мені пощастило успішно подолати і таким чином опинитись у фіналі випробування.

Цього року фінал обласного етапу конкурсу «Вчитель року» в номінації «Історія» проходив в місті Кривий Ріг. Не дивлячись на те, що від Дніпродзержинська до Кривого Рогу всього 100 кілометрів, мені раніше не довелось відвідати це славне місто, яке особисто мене приємно здивувало.

На фінальному етапі конкурсу за звання кращого вчителя історії в Дніпропетровській області змагалось 7 вчителів з різних куточків регіону.

Кривий Ріг зустрів нас снігопадом та надзвичайною турботою з боку організаторів конкурсу.  Фінал конкурсу проходив в період з 19 по 22 січня 2016 року, що, на мою думку, дуже символічно, адже 19 січня вся Україна відзначає свято Водохреща, а 22 січня – День Соборності України.

Впродовж всього тижня нам, конкурсантам, довелось серйозно попрацювати для того, аби показати всі свої вміння не лише як вчителів історії, а і як творчих особистостей. Кожен учасник презентував свою візитну картку, власний досвід роботи, майстер-клас, володіння ІКТ та саме відповідальне випробування – проведення уроку на базі Криворізького навчально-виховного комплексу №35 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – багатопрофільний ліцей «Імпульс». Особливістю підготовки до уроку стало те, що ніхто з нас до останнього не знав, який клас та яка тема уроку випаде під час жеребкування. Тож на підготовку уроку кожному учаснику давався один вечір. Всі учасники впорались із поставленим завданням і з нетерпінням чекали на оголошення результатів. Рівень професіоналізму колег не давав змоги заздалегідь знати, хто ж переможе.

Отож, у п’ятницю, 22 січня 2016 нам урочисто оголосили результати конкурсу. І хоч я ввійшла не у трійку, а у п’ятірку лідерів, це моя перемога, перемога істориків нашого міста. Я точно знаю, що участь в конкурсі подарувала мені нових друзів та знайомих, дала безцінний досвід, який точно знадобиться в майбутньому та, хочеться сподіватись, що це стане новим стартом для мого кар’єрного росту.

Дякую управлінню освіти і науки, адміністрації та педагогічному колективу СЗШ №23 за довіру, за підтримку, за надану професійну методичну допомогу та можливість власного фахового творчого зростання.

Категорія: Конкурси | Переглядів: 745 | Додав: pula | Дата: 02.02.2016 | Коментарі (0)

Згідно листа Американської Ради з Міжнародної Освіти: ACTR/ACCELS (American Councils) визначено учнів-переможців 8-10-х класів, які пройшли до ІІІ-го туру (півфіналу) конкурсу «Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX) до складу, яких увійшли учні нашого міста:

Варфоломєєв Андрій Олексійович, 8 кл., технічний ліцей

Біленко Олександра Сергіївна, 9 кл., гімназія №39

Гречина Крістіна Олександрівна, 9 кл., гімназія №11

Чумак Михайло Сергійович, 10 кл., гімназія №11

Мелян Ельза Арівна, 10 кл., гімназія №11

Савицька Аліна Володимирівна, 10 кл., НВК №3

Ткаченко Софія Євгенівна, 10 кл., колегіум №16

Косенко Анжеліка Ростиславівна, 10 кл., колегіум №16

Шульга Валерія Андріївна, 10 кл., гімназія №11

Сторчеус Катерина Костянтинівна, 10 кл., колегіум №16

Крупченко Євгеній Сергійович, 10 кл., гімназія №11

Захорольська Діана Олегівна, 10 кл., гімназія №11

Козленко Ольга Ігорівна, 10 кл., гімназія №11

Матухно Данило Русланович, 9 кл., технічний ліцей

Категорія: Конкурси | Переглядів: 587 | Додав: pula | Дата: 28.01.2016 | Коментарі (0)

На базі КВНЗ ДОІППО пройшов ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з екології. Команда із чотирьох учнів шкіл м. Дніпродзержинська показала високий рівень володіння екологічними категоріями, вміння аргументовано доводити свою точку зору та науково підходити до проектної діяльності.

Седих Альвіна – учениці 10 класу технічного ліцею (вчитель Кострюклва Ю.О.) та Терещенко Поліна – учениці 10 класу СЗШ №28 (вчитель Грунська Г.Ю.) посіли І місце і будуть представляти наше місто на IV етапі Всеукраїнської олімпіади з екології. Учениця 11 класу СЗШ №44 Лубінець Ганна (вчитель Гречина В.І.) посіла ІІІ місце, Мрочко Вікторія – учениця 11 класу НВК №26 (вчитель Сліпченко О.П.) зайняла IV місце.

Високий результат команди екологів міста досягнуто завдяки системній співпраці методичної служби УОіН та кафедри екології ДДТУ (зав.кафедри, проф.Зберовський О.В.). 

Категорія: Олімпіади | Переглядів: 570 | Додав: pula | Дата: 25.01.2016 | Коментарі (0)

З метою активізації туристсько-краєзнавчої роботи в регіоні в 2015/2016н.р., національно-патріотичного виховання учнівської молоді, виявлення та впровадження в практику роботи передового педагогічного досвіду з ТКР, залучення якомога більшої кількості дітей та молоді, педагогів до досліджень рідного краю, подорожей, зустрічей з українськими військовими, учасниками АТО, співпраці з громадськими організаціями, волонтерами, військовими частинами, козацькими формуваннями Дніпропетровський дитячо-юнацький центр міжнародного співробітництва проводить щорічний обласний туристсько-краєзнавчий конкурс «Золотий Колобок».

Від м.Дніпродзержинська на конкурс направлено 7 робіт.

Переможцями і призерами стали:

В номінації «До європейської спільноти через дослідження традицій і звичаїв народів світу»:

- Демченко Марина, Басакін Родіон, учні 6 класу СЗШ №44 міста Дніпродзержинська. Робота «Фестиваль «живих шахів» у Римі і Маростікі», керівниця - Запорожець Ангеліна Анатоліївна;

- учні 9 класу СЗШ №21  – Фішман Арина, Цвіркун Родіон. Робота «Холі – свято весни і яскравих фарб», керівниця – Коваленко Людмила Миколаївна.

В номінації «Формування патріотизму, національної свідомості підростаючого покоління шляхом проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»):

- Шестопалова Ірина Михайлівна, методист ЦТК «Горицвіт». Робота «Інтелектуальна гра з елементами театралізації «Відун».

Щиро вітаємо переможців і бажаємо натхнення в нових краєзнавчих дослідженнях всім учням та педагогам!

Категорія: Конкурси | Переглядів: 784 | Додав: pula | Дата: 21.01.2016 | Коментарі (0)

15 листопада 2015 на базі гімназії №11 пройшов ІІ(міський) етап олімпіади з французької та німецької мов.

Переможцями олімпіади з німецької мови за рішенням журі стали:

8 клас

І місце – Реутова Катерина – гімназія №39 (вчитель Назарова Л.В.)

ІІ місце – Шевченко Анастасія – гімназія №39 (вчитель Назарова Л.В.)

ІІІ місце – Бовоненко Ростислав – колегіум №16 (вчитель Корнєва С.О.)

9 клас

І місце – Хрипко Віталій – колегіум №16 (вчитель Корнєва С.О.)

ІІ місце – Штей Максим – СЗШ №21 (вчитель Коваленко Л.М.)

ІІІ місце Трембач Аліса – СЗШ №29 (вчитель Тимченко Л.В.)

10 клас

І місце - Нікітіна Галина – колегіум №16 (вчитель Корнєва С.О.)

ІІ місце – Гончарова Марина – гімназія №11(вчитель Міхненко Г.О.)

ІІІ місце – Дідур Анастасія – гімназія №11(вчитель Міхненко Г.О.)

З французької мови:

8 клас

І місце – Іванова Діана – гімназія №11 (вчитель Гречина О.В.)

ІІ місце – Чута Діана – колегіум №16 (вчитель Ткаченко І.В.)

ІІІ місце Калашнік Марина – гімназія №11 (вчитель Гречина О.В.)

9 клас

І місце - Савченко Олександра -  гімназія №11 (вчитель Гречина О.В.)

ІІ місце – Гуменюк Марія – гімназія №11

ІІІ місце – Безчастний Олексій – гімназія №11

10 клас

І місце  - Пилипюк Анастасія – колегіум №16

ІІ місце – Плетенець Єлизавета – гімназія №11

11 клас

І місце – Нежумиря Олександр – гімназія №11

ІІ місце – Пташинська Аліна – гімназія №11

29 листопада в колегіумі №16 змагались знавці англійської мови. Призерами

стали:

8 клас

І місце – Реутова Катерина – гімназія №39 (вчитель Головченко Л.О.)

ІІ місце – Іванова Діана - гімназія №11(вчитель Виноградова І.О.)

                Шевченко Анастасія -  гімназія №39 (вчитель Головченко Л.О.)

                Мамико Олена – гімназія №11(вчитель Ковалець Т.О.)

ІІІ місце – Танасієнко Анастасія- гімназія №11(вчитель Виноградова І.О.)

                   Завгородня Ірина – гімназія №11(вчитель Чанишева О.Р.)

                    Довбань Валерія – технічний ліцей (вчитель Бузиревська О.В.)

9 клас

І місце -  Граділь Владислав – гімназія №11(вчитель Романенко О.І.)

                 Губа Олександр – технічний ліцей(вчитель Кирпа Г.В.)

ІІ місце – Гуменюк Марія – гімназія №11 (вчитель Савінова О.В.)

                Сааков Мартін – колегіум №16 (вчитель Склярова Т.В.)

ІІІ місце – Гречина Кристина - гімназія №11 (вчитель Савінова О.В.)

                  Самосієнко Ян – СЗШ №32 (вчитель Переясловець С.М.)

                   Солодовнік Регіна – гімназія №39 (вчитель Головченко Л.О.)

10 клас

І місце – Каграманян Давід – колегіум №16 (вчитель Носуль Ю.О.)

ІІ місце – Крупченко Євген – гімназія №11 (вчитель Проскура Л.М.)

                 Козленко Ольга– гімназія №11 (вчитель Проскура Л.М.)

ІІІ місце – Захорольська Діана – гімназія №11 (вчитель Ковалець Т.О.)

                  Лягуша Анастасія – колегіум №16 (вчитель Козаченко Г.П.)

                  Лубінець Олександр – гімназія №39 (вчитель Долгополова В.З.)

11 клас

І місце - Явтушенко Альона – колегіум №16(вчитель Кисельова Т.І.)

ІІ місце – Бурдюгова Єлизавета – гімназія №11(вчитель  Здор І.Ю.)

                Калашнік Ян – гімназія №11(вчитель  Здор І.Ю.)

ІІІ місце – Крутько Аліса – технічний ліцей (вчитель Савенкова І.М.)

                Михайлик Ангеліна – НВК «Ор-Авнер» (вчитель Куркіна Н.Г.)

                Шиколович Олександр -  колегіум № 16(вчитель Кисельова Т.І.)

Згідно рейтингу м.Дніпродзержинська команду нашого міста на обласному етапі будуть представляти учні:

З французької мови: Савченко О., Гуменюк М., Безчастний О.,Плетенець Є.,Пилипець А..

З німецької мови: Хрипко В.,Штей М.,Нікітіна Г., Гончарова М.

З англійської мови: Граділь В.,Губа О.,Гуменюк М.,Каграманян Д.,Козленко О.,Захорольська Д.,Лягуша А.,Крупченко Є.,Явтушенко А.,Бурдюгова Є.,Калашнік Я.,Крутько А.

Рішенням журі визначені результати.

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів!

Категорія: Олімпіади | Переглядів: 627 | Додав: pula | Дата: 10.12.2015 | Коментарі (0)

06 грудня 2014 на базі комунального закладу «Спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов І ступеня – гімназія №11 м.Дніпродзержинська» відбувся ІІ (міський) етап Всеукраїнської олімпіади з німецької та французької мов. В олімпіаді з німецької мови взяли участь 25 учнів СЗШ №10, 18, 21, 29, 30, гімназій №11, 39, колегіуму №16; з французької мови НВК №3, СЗШ №4, 19, 29, 30, 32, гімназії №11, колегіуму №16. Рішенням журі визначені результати.

До складу команд для участі в ІІІ (обласному) етапі 17.01.2015 р. увійшли:

З німецької мови: Сергєєва Діана – 11 клас, Сьоміч Ірина – 10 клас, Нікітіна Галина – 9 клас (колегіум №16), Гончарова Марина – 9 клас (гімназія №11).

З французької мови: Домбрян Діана – 11 клас, Пилипюк Анастасія – 9 клас (колегіум №16); Нежумиря Олександр – 10 клас, Плетенець Єлизавета – 9 клас (гімназія №11).

Категорія: Олімпіади | Переглядів: 541 | Додав: pula | Дата: 16.12.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »