10 листопада  2016 року на базі плавального басейну НВК- академічний ліцей № 15 відбулись міські змагання з плавання серед учнів загальноосвітніх шкіл. В командній першості переможцями стали  спортсмени НВК- академічний ліцей № 15, призерами - колегіум №16 та технічний ліцей. В особистій першості серед дівчат кращими були:

Шевцова Лоліта (АЛ №15),  Краєвська Марія та Мельнічук Марія (колегіум №16), серед юнаків: Рига Єгор (СЗШ№40), Попович Богдан (колегіум №16), Андрєєв Ілля (СЗШ №9).

Команда –переможець виборола право представляти наше місто на змаганнях серед шкіл області.

                          

Переглядів: 450 | Додав: pula | Дата: 14.11.2016 | Коментарі (0)

    На чемпіонаті Європи з шашок-64 серед жінок з блискавичної гри (3 хвилини на партію кожному учаснику), який завершився 12 листопада   у м. Тбілісі ( Грузія), найсильніша спортсменка країни, за підсумками минулорічного чемпіонату України  з шашок -64,  міжнародний  гросмейстер Олена Коротка (тренер – заслужений тренер України Губарєв І.В.), виборола титул  чемпіонки Європи.   Результат у півфіналі 12 очок з 16 можливих (5 перемог, 2 нічиї та одна поразка) дозволив  тридцятитрьохрічній   спортсменці  з м.Кам’янське    пробитися  з другим  місцем до фінальної четвірки чемпіонату,  де  у  стикових  поєдинках  за шашковою дошкою  Вона вже  не  оставила ніяких шансів своїм суперникам, залишивши позаду  себе спортсменок з Білорусії та Росії.

 Першими,  хто привітав спортсменку з яскравою перемогою,  був   Міністр молоді та спорту України  Ігор  Жданов та  президент Федерації  шашок України  Анатолій Яценко, які  у Грузії представляють нашу країну  у складі делегації  українських шашкістів.  Це вже  третя медаль  молодого тренера-викладача з ДЮСШ№2  з чемпіонату  Європи  серед жінок, у 2009 році Олені вдалося  двічі бути  другою, але  на цей раз свого шансу вона не упустила!

До речі:   під час  виступів у молодіжних чемпіонатах  світу і Європи у період з 1996 по 2006 роки  Короткою Оленою  було  завойовано  16  нагород  -  9 золотих, 2 срібні  та 5 бронзових медалей!

Переглядів: 448 | Додав: pula | Дата: 14.11.2016 | Коментарі (0)

     08 листопада 2016 року у центральному залі ДЮСШ в м. Павлоград проходили змагання обласного етапу шкільної Олімпіади з танцювальної аеробіки. В змаганнях  взяли участь   найсильніші команди Придніпров’я:  Кривого Рогу, Широківського і Межівського районів, м. Павлоград і та         м. Кам’янське.  Чемпіонами області стали команда з аеробіки НВК № 26       м. Кам’янського.  Вони продемонстрували високий клас у композиції з танцювальної аеробіки.

 Вітаємо наших переможців!

Бажаємо їм творчих здобутків, успіхів у навчанні та перемог у спорті.

Переглядів: 458 | Додав: pula | Дата: 10.11.2016 | Коментарі (0)

          08 листопада 2016 року збірна команда з волейболу КЗ «СЗШ№ 4 ім. А.С.Макаренка» м. Кам’янського взяла участь в 2-му етапі турніру з волейболу серед школярів «UNICEF Volleyball Cup», який відбувся в місті Дніпро на базі СЗШ№ 45. 

       Змагання відбулися при підтримці Міністерства освіти України, департаменту освіти і науки  ОДА. У змаганнях під егідою Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) взяли участь збірні шкіл, які здобули перемогу в першому етапі змагань Дніпропетровської області. Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та департамент освіти і науки ОДА реалізують спільний проект «Посилення соціальної згуртованості та інтеграції переселенців у Східній Україні». 

  До ІІ етапу змагань увійшли  команди міст та районів Дніпропетровської області. Команда КЗ «СЗШ № 4ім. А.С.Макаренка» м. Кам’янського посіли четверте  місце серед 8 найкращих команд області. 

    Усі команди отримали подарунки від організаторів: дипломи за участь в змаганнях, набори з рюкзаків, кашкетів, чашок, магнітів, наклейок, бандан і браслетів. А головне всі учасники змагань отримали  масу позитивних емоцій  та досвід в змаганнях обласного рівня. 

 

Переглядів: 417 | Додав: pula | Дата: 10.11.2016 | Коментарі (0)

     03 листопада 2016 року на спортивній СЗШ №21 та СЗШ №30 проведено зональний  етап обласної спортивної Олімпіади школярів   з волейболу серед команд дівчат та юнаків. У змаганнях взяли  участь команди СЗШ №25 (дівчата)  та технічного ліцею (юнаки) м. Кам’янське, команди Верхньодніпровського та П’ятихатського районів.

    За результатами проведених ігор  переможцями визнано команди:

І місце  серед команд дівчат , команда   СЗШ №25 

І місце серед команд юнаків, команда технічного ліцею .

     Переможці зональних змагань братимуть участь у фінальному етапі обласних змагань Олімпіади школярів - 2016 у м. Новомосковську.  Бажаємо перемоги нашим юнакам та дівчатам.

                              

Категорія: Олімпіади | Переглядів: 447 | Додав: pula | Дата: 04.11.2016 | Коментарі (0)

Фестиваль-конкурс художньої творчості «Віват, талант!» шкіл та позашкільних закладів міста проводиться з метою залучення школярів до активної громадської діяльності, до процесу творення духовних цінностей; налагодження соціокультурних зв’язків  різних вікових груп учнів;   пошуку, вихованню та розвитку художньо обдарованих дітей, підтримки юних талантів.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ  ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ТА НАКАЗ

Категорія: Конкурси | Переглядів: 560 | Додав: pula | Дата: 27.10.2016 | Коментарі (0)

        На спортивній базі СЗШ №21 ( директор Васілісіна Н.В.) проведено міський етап обласних змагань  з волейболу серед школярів «UNICEF Volleyball Cup» .  В змаганнях взяли участь 10 команд  СЗШ № 25,28,44,26,4,10,40,9,21,35. Кількість учнів - 118, з них 43 дівчат та 75 юнаків.
Призерами І етапу стали

ІІІ місце – СЗШ № 40,

ІІ місце – СЗШ № 44.

Переможець змагань

І місце – СЗШ № 4 (директор Клімова Ніна Анатоліївна, керівник команди Оданець Василій Іванович).

Команда СЗШ № 4 виборола право прийняти участь у ІІ етапі змагань, який пройде в м. Дніпро 8 листопада 2016 року.

Бажаємо нашим спортсменам успіху!

 

Переглядів: 434 | Додав: pula | Дата: 24.10.2016 | Коментарі (0)

На виконання наказу по навчальному закладу  «Про проведення місячника військово-патріотичного виховання до Дня захисника України» з метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народові, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних  військових традицій, належного відзначення Дня захисника України  у закладі  у період з  14 вересня  по 14  жовтня 2016 року були проведенні заходи  військово-патріотичного напрямку.

  13 жовтня 2016 р. у спортивній залі гімназії  серед учнів 10 - 11 класів під керівництвом заступника директора гімназії з військово-патріотичного виховання Лози С.М.  був проведений  військово-спортивний конкурс "Наша честь і слава"

 Протягом 12 етапів учнівська молодь змагалася в вправах на витривалість, силу та спритність. Показали  майстерність у наданні медичної допомоги, споряджанні магазинів учбовими патронами, подоланні естафет, вирішили завдання зі складання розпорядку дня військовослужбовців, розташування знаків розрізнення військових, дівчата підтримали юнаків у пісенному конкурсі.

 На заході були присутні учасники АТО- батьки учнів гімназії – Лалаян Карен, Сегейда Олександр та Сиводід Олександр – які саме  і нагороджували переможців та учасників  спортивного свята.

Учасники конкурсу та присутні отримали позитивні емоції та враження, а саме  головне у спортивній боротьбі навчилися гуртуватися, підтримувати один-одного, проявляти свою волю і характер, відчувати  смак вибореної  перемоги, що так необхідна  нам усім!

Категорія: Конкурси | Переглядів: 500 | Додав: pula | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)

Підведено підсумки міського етапу Всеукраїнської краєзнавчої експедиції

 На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 14.06.2010 №561 «Про Всеукраїнську краєзнавчу експедицію учнівської та студентської молоді «Моя Батьківщина – Україна» в закладах освіти міста з 01.10.2015 р. по 01.10.2016 р. проведено міський етап Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина – Україна».

У 2016 р. на розгляд журі до департаменту освіти з гуманітарних питань Кам’янської міської ради надійшло 38 конкурсних робіт із 32 навчальних закладів. За напрямом «Духовна спадщина мого роду» – 7 робіт,  «Козацькому роду нема переводу» – 2, «Із батьківської криниці» – 6, «З попелу забуття» – 8, «Географія рідного краю» – 6,  «Геологічними стежками України» – 2. На підставі висновків  журі  міського туру Всеукраїнської краєзнавчої експедиції «Моя Батьківщина – Україна» переможцями в 2016 році визнано:

за напрямом «Духовна спадщина мого роду»:

  • Алдакимову Єлизавету, ученицю СЗШ № 19 за роботу «Архітектурний ансамбль як духовна спадщина ХVIII століття» (керівник Дзюбенко В.А.);
  • Доброгорську Віолету, ученицю СЗШ № 31 за роботу «Історичні пам’ятки архітектури 18-19 ст. Криничанського району» (керівник Доброгорська Л.В.);

за напрямом «Козацькому роду нема переводу»:

  • Михайлова Миколу, Сторчак Альону, Горбача Дениса, Корчигу Дар’ю, учнів СЗШ № 21 за роботу «Не посоромимо слави козацької» (керівник Копиленко С.О.);

за напрямом «Із батьківської криниці»:

  • Колесник Анастасію, ученицю СЗШ № 4 ім. А.С.Макаренка за роботу «Сувенірна лялька-мотанка» (керівник Носкова Л.П.);

за напрямом «З попелу забуття»:

  • Тарасенка Олександра, Сметську Олену, Сорокіна Сергія, учнів СЗШ № 28 за роботу «Я вижив, бо вірив…» (керівник
    Бублейник Н.М.);

за напрямом «Геологічними стежками України»:

  • Степанян Маріам, Кошель Софію, Фесан Катерину, учениць СЗШ
    № 10 за роботу «Олександр Поль – степовий Колумб Дніпропетровщини» (керівник Бєлянінова А.М.);

за напрямом   «Географія рідного краю»:

  • Слинька Мурмана, учня СЗШ № 25 за роботу «Кроки поступу до сонячної енергетики» (керівник Сегеда А.М.).

Вітаємо переможців і бажаємо нових успіхів!

Категорія: Конкурси | Переглядів: 540 | Додав: pula | Дата: 19.10.2016 | Коментарі (0)

 11 жовтня в Кам'янській ДЮСШ № 4 пройшло свято «Посвячення в спортсмени». Тренери спортивної школи та кращі спортсмени спортивних відділень  провели маленьких спортсменів ( 207 вихованців початкових груп відділень тхеквондо ВТФ, художньої гімнастики, стрибків на акробатичній доріжці, спортивної акробатики, дзюдо, велоспорту)  до спортивної зали.

На свято завітали почесні гості: директор департаменту з гуманітарних питань Тетяна Яківна Онищенко, радник міського голови з питань молодіжної політики, фізичної культури і спорту Олег Анатолійович Орлов, директори Кам'янських спортивних та загальноосвітних шкіл, голова батьківського комітету ДЮСШ № 4 Вікторія Ігорівна Мельничук.

Право підняти державний прапор було надано бронзовим призерам чемпіонату Європи, майстрам спорту України зі спортивної гімнастики Владиславу Гореничу і Андрію Осадчому.

З привітальним словом на святі  виступила директор департаменту з гуманітарних питань Тетяна Яківна Онищенко, яка  побажала учням школи успіхів, нових перемог, а педагогам витримки і терпіння та вручила для відділення велосипедного спорту, чотири новеньких спортивних велосипеди.

Тетяна Онищенко вручила відзнаку міського голови старшому тренеру відділення тхеквондо ВТФ Владлену Олексійовичу Лобанову.

Призери чемпіонату України в групових вправах, збірна Дніпропетровської області з художньої гімнастики, четвірка чемпіонів України, бронзові призери чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики та група спортсменів - тхеквондистів вітали присутніх своїми спортивними композиціями.

Юні вихованці школи прочитали урочисту клятву спортсменів. Директор О.Кірпа вручив їм символічний ключ від дитячої юнацької спортивної школи № 4. 

Свято закінчилось колективним фотографуванням.

Переглядів: 443 | Додав: pula | Дата: 17.10.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 »