Головна » 2016 » Квітень » 04

30 березня 2016 на запрошення Дніпропетровської обласної громадської організації «Концертно-продюсерське об'єднаного «Зіркова імперія» за підтримки Благодійної організації «Центр культури і мистецтв «Златоуст» вихованці НВК «Гармонія», діти пільгових категорій, другий рік поспіль взяли участь в IV Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Імперія зірок - 2016» в місті Дніпропетровську на базі Дніпропетровського міського Палацу дітей та юнацтва.

Фестиваль-конкурс проходив серед талановитої молоді Дніпропетровщини та інших регіонів України. Єдиним представником від міста Дніпродзержинська був хореографічний ансамбль «Дніпрові зорі» (керівник Ділєєв О.І.).

Фестиваль-конкурс проходив з метою виявлення і підтримки обдарованих дітей та молоді; популяризації європейських цінностей; зміцнення взаємодії між дітьми і молоддю з різних регіонів України, заради миру і майбутнього України.

Участь у фестивалі для дітей не просто гарне проведення часу, а культурне, патріотичне та естетичне виховання підростаючого покоління, надання можливості для виявлення молодих талантів і сприяння їх розвитку; пропаганда активних форм дозвілля, відволікання дітей, підлітків та молоді від правопорушень, наркоманії, куріння і алкоголізму.

Хореографічний ансамбль «Дніпрові зорі» був нагороджений дипломом лауреата третього ступеня і нагородною фігурою.

Категорія: Конкурси | Переглядів: 489 | Додав: pula | Дата: 04.04.2016 | Коментарі (0)