Головна » 2016 » Жовтень » 21

На виконання наказу по навчальному закладу  «Про проведення місячника військово-патріотичного виховання до Дня захисника України» з метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народові, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних  військових традицій, належного відзначення Дня захисника України  у закладі  у період з  14 вересня  по 14  жовтня 2016 року були проведенні заходи  військово-патріотичного напрямку.

  13 жовтня 2016 р. у спортивній залі гімназії  серед учнів 10 - 11 класів під керівництвом заступника директора гімназії з військово-патріотичного виховання Лози С.М.  був проведений  військово-спортивний конкурс "Наша честь і слава"

 Протягом 12 етапів учнівська молодь змагалася в вправах на витривалість, силу та спритність. Показали  майстерність у наданні медичної допомоги, споряджанні магазинів учбовими патронами, подоланні естафет, вирішили завдання зі складання розпорядку дня військовослужбовців, розташування знаків розрізнення військових, дівчата підтримали юнаків у пісенному конкурсі.

 На заході були присутні учасники АТО- батьки учнів гімназії – Лалаян Карен, Сегейда Олександр та Сиводід Олександр – які саме  і нагороджували переможців та учасників  спортивного свята.

Учасники конкурсу та присутні отримали позитивні емоції та враження, а саме  головне у спортивній боротьбі навчилися гуртуватися, підтримувати один-одного, проявляти свою волю і характер, відчувати  смак вибореної  перемоги, що так необхідна  нам усім!

Категорія: Конкурси | Переглядів: 501 | Додав: pula | Дата: 21.10.2016 | Коментарі (0)